Cine sunt cele doua surori a caror masina a fost strivita de un buldozer de 25 de tone, in Arad. Una...


Doua tinere surori au fost victimele unui accident cumplit in Arad, vineri, cand de pe o platforma s-a desprins un buldozer de 25 de tone care a cazut peste masina lor. Una dintre fete, care nu implinise 24 de ani, a murit pe loc, scrie portalul de stiri locale Aradon.


Accidentul a avut loc in jurul orei 16:00 pe DN7, intre Paulis si Lipova, cand, conform IPJ Arad, ,,intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, un buldoexcavator a cazut de pe trailerul care-l transporta pe un autoturism care se deplasa pe sens opus. In autoturism se aflau doua persoane". Cele doua surori, Timeea, care era la volan, si Roberta, au ramas incarcerate in autoturism si scoase dintre fiarele strivite de catre pompieri.


Tanara care a murit preda de la inceputul acestui an scolar la Scoala Gimnaziala ,,Mihai Eminescu" din Arad, unde era profesoara de Limba Romana. Timeea era absolventa a Facultatii de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara. Ea si sora ei mergeau spre casa parinteasca, la Savarsin, pentru a petrece sfarsitul de saptamana.,,Suntem socati si profund indurerati la ravasitoarea veste a decesului intr-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba romana, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet bland, o persoana educata, buna, politicoasa, un cadru didactic tanar, dedicat si iubit de elevi! Sa ne rugam pentru colega noastra care a parasit aceasta lume mult prea devreme, intr-un mod care ne-a socat pe toti, iar familiei bunul Dumnezeu sa-i dea puterea sa treaca peste aceasta cumplita tragedie. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Odihna si lumina vesnica, suflet bland! Ne pare extrem de rau!", au transmis colegii tinerei profesoare.


Roberta, sora Timeei, care are 21 de ani, a fost preluata in stare grava de la locul tragediei si transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad. Desi era incarcerata, ea a fost gasita constienta de echipajele de salvare mobilizate la locul accidentului.


Odata ajunsa la Spitalul Judetean, tanara a fost diagnosticata cu politraumatisme si fracturi costale. Medicii aradeni au decis ca va fi transferata la spitalul din Timisoara.


Comments