CINSTE – Un agent de paza a returnat peste 9.000 de dolari gasiti intr-un mall

CINSTE – Un agent de paza a returnat peste 9.000 de dolari gasiti intr-un mall

CINSTE Un agent de pază dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial.

CINSTE  Agentul este angajat de câteva săptămâni al firmei care asigură paza unui mall din municipiul Arad.

Marţi a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

CINSTE “Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, şeful de tură şi agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un paşaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte şi suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.

Reprezentanţii mall-ului din Arad au spus că nu este pentru prima dată când în centrul comercial se găsesc sume mari de bani. Mall-ul se află lângă Gara Mare din Arad şi lângă o autogară privată, pe unde trec multe persoane care vin din străinătate sau pleacă.

sursa info

Comments