Clipe de cumpana in familia Basescu. Fiica fostului presedinte, Ioana, ar suferi de o boala la plamani

Clipe de cumpana in familia Basescu. Fiica fostului presedinte, Ioana, ar suferi de o boala la plamani

Clipe de cumpana in familia Basescu. Fiica fostului presedinte, Ioana, ar suferi de o boala la plama...

Potrivit apropiatilor, la doar trei saptamani dupa ce fostul presedinte a fost internat in spital, fiica sa a primit un diagnostic dur.

Vestile proaste vin ca o avalansa pentru fiica cea mare a fostului sef de stat. Ioana Basescu a fost condamnata in trecut la 5 ani de inchisoare pentru instigare la delapidare si spalare de bani, dupa ce l-ar fi implicat pe directorul unei companii de stat in finantarea ilegala a campaniei electorale. Dupa mai multe amanari, a scapat de condamnare pentru ca faptele s-au prescris.

Asemenea tatalui sau, Ioana Basescu ar fi fost internata in trecut pentru o afectiune la nivelul plamanilor, insa pana la acest moment nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sanatate. Intr-un raspuns pentru jurnalistii Realitatea PLUS, aceasta neaga informatiile potrivit carora ar suferi de vreo boala.

La inceputul acestui an, familia Basescu a intrat in atentia presei dupa ce fostul presedinte a fost internat de urgenta la Spitalul Militar din Capitala. T

raian Basescu a avut gripa de tip A, iar starea sa de sanatate s-a deteriorat atat de mult incat a avut nevoie de oxigen. Medicii i-au recomandat politicianului sa aiba un aparat de oxigen si acasa, pentru momentele cand simte ca respira cu dificultate.

Citeste si SURSE: Traian Basescu a fost externat din spital. Fostul presedinte a stat o saptamana sub supraveghere medicala

Comments