Constructii ERBASU a devenit Partener al Echipei Olimpice - Team Romania

Constructii ERBASU a devenit Partener al Echipei Olimpice - Team Romania

Parteneriatul are ca obiectiv sustinerea performantei si sportivilor romani participanti la Jocurile Olimpice si la celelalte competitii desfasurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va derula de azi pana dupa Jocurile Olimpice Paris 2024, cu posibilitatea de prelungire. "Conteaza enorm sa stim ca romanii sunt alaturi de romani, ca ne sustin oameni si companii romanesti care impartasesc aceleasi valori cu noi, care apreciaza, in orice situatie, efortul si daruirea Echipei Olimpice - Team Romania. Excelenta, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipa si, nu in ultimul rand, Mandria Nationala, sunt valorile pe care le impartasim si care completeaza misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, intr-o societate moderna. O companie romaneasca de top se alatura Echipei Olimpice - Team Romania, care reprezinta excelenta in sport. Ne onoreaza si suntem mandri sa anuntam astazi un nou membru al Team Romania! Multumim, Constructii ERBASU! Vom construi parteneriatul cu responsabilitate pentru calatoria noastra comuna!", declara Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

"Este o mare onoare si o mare bucurie sa semnam un contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Roman. In calitate de parte implicata in acest acord, nu pot sa nu ma simt emotionat si entuziasmat. Semnarea unui contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Roman este mult mai mult decat un simplu act formal. Este o demonstratie a angajamentului nostru fata de sportul romanesc, fata de performanta si fata de valorile pe care le reprezinta Comitetul Olimpic Sportiv Roman. Este o calatorie spre excelenta si o oportunitate de a contribui la dezvoltarea sportului in Romania.Pentru noi, bucuria de a semna acest contract de parteneriat este generata de faptul ca putem lucra impreuna pentru a sprijini sportivii romani in cautarea viselor lor. Este o responsabilitate si, in acelasi timp, o sursa de satisfactie profunda sa putem avea ocazia sa contribuim la formarea viitorilor campioni si la promovarea valorilor sportive in societatea noastra. Privim catre viitor si suntem convinsi ca performantele sportivilor romani vor fi din ce in ce mai apreciate, atat la nivel national cat si international.

Va multumesc pentru oportunitatea de a face parte din aceasta calatorie olimpica. Sa construim impreuna un viitor sportiv stralucit!", a declarat Cristian Erbasu, Director General, Constructii ERBASU.

Din partea COSR au participat la eveniment: George Boroi, Secretar General; Elisabeta Lipa- vicepresedinte COSR, presedinte FR Canotaj si cvintupla campioana olimpica, Camelia Potec- vicepresedinte COSR, presedinte FRNPM si campioana olimpica la inot, Laura Badea Carlescu - membru al Comitetului Executiv si campioana olimpica la scrima, Simona Amanar Tabara - membru al Comitetului Executiv COSR si tripla campioana olimpica la gimnastica, Georgeta Andrunache - presedinte Comisia Tehnica Olimpica si cvintupla campioana olimpica la canotaj, Constantin Dita - campioana olimpica, Razvan Pircalabu membru al Comitetului executiv COSR si presedinte FR Lupte, Alin Petrache- membru al Comitetului Executiv COSR si presedinte FR Rugby, Puiu Gaspar - secretar general FR Schi si Biatlon si Alina Vuc - vicecampioana mondiala si europeana, sportiv TEAM ROMANIA care se pregateste pentru JO Paris 2024.

In mod simbolic, Alina Vuc i-a oferit lui Cristian Erbasu un tricou Team Romania pentru a marca intrarea noului partener in Familia Olimpica din Romania. " Vreau sa multumesc in numele sportivilor Team Romania pentru sprijinul pe care il primim de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, partenerilor acestora, care ne sustin si ne alimenteaza visurile. Sunt onorata sa ma aflu intre atatia campioni si sa fiu inspirata de ei in drumul spre medalii. Noi, sportivii, prin aceasta sustinere a oamenilor care iubesc neconditionat sportul, ne simtim sprijiniti si ne gasim motivatia de a lupta pentru cele mai valoroase medalii. Multumim!", a declarat Alina Vuc.

Comments