Cozmin Gusa: Trei stiri comentate pe scurt: 1. Constat ca multi dintre "sosocari" sunt idioti (in)ut...

1. Constat ca multi dintre "sosocari" sunt idioti (in)utili, prezic scor mare pentru SOS la europarlamentare.

Nu obisnuiesc decat rareori sa citesc comentariile la postarile mele si doar atunci cand mi se semnaleaza ceva deosebit. Ieri dupa ce am publicat ancheta lui Valeriu Nicolae despre biografia inventata a Dianei Sosoaca a fost un aflux de injuraturi si jigniri pe contul meu de Facebook pe care, atentionat fiind, le-am parcurs pe diagonala, darsuficient ca sa percep marele activism de grota al sosocarilor, scrie Cozmin Gusa pe solidnews.ro.

Eu critic zilnic politicieni sau personaje publice ce imi apar ca gresesc sau gafeaza in activitatea lor, cei mai multi tac in mod vinovat, unii imi scriu explicativ, dar Sosoaca este singura ce se remarca prin aceasta armata de idioti (in)utili, ce sunt hiperactivi si-si apara idolul prin amenintari si injuraturi. Disperarea in societatea romaneasca e mare si va creste, nu stiu cat de mare e efectivul celor ce se automobilizeaza pentru Sosoaca in acest mod fanatic, dar in mod sigur asta va face diferenta in cazul partidelor mici, deci prezic ca SOS va putea ajunge in iunie la un scor apropiat de cel al USR/ADU, undeva catre 10%, ceea ce ar rezulta in trei viitori europarlamentari sosocari. Desigur ca acest lucru se va intampla mai ales in cazul in care Sosoaca ramane fara nume, daca sotul ei va divorta, si-ar putea pleca cu tot cu actele SOS (pentru sosocari e chiar mai mobilizator sa o sustina pe "Diana - Steaua fara nume"), dar si in situatia in care alde Sosoaca s-au decis sa joace o telenovela de tip Prigoana - Bahmuteanu, iar aventura lui Silvestru cu prezentatoarea de la Nasul TV sa fie cuprinsa in scenariu.

2. SRI va avea probleme mari din cauza lui COLDEA-UNTOLDEA. E asteptata executia "generalului negru".

Prin aparitia scandalului COLDEA-UNTOLDEA, prezenta fostului prim-adjunct la distractia din Dubai alaturi de suspectati de coruptie, proxenetism si drogangeala, SRI are o mare problema de imagine, care in urma dezbaterilor va deveni si una de credibilitate. In cazul rezervistului Coldea nu tine scuza ca e un "fost", deoarece omul e activ si actioneaza in mediile de afaceri si justitie, imparte indulgente si incaseaza bani multi in baza potentialului informativ si de santaj pe care-l detine in calitate de fost sef SRI, punand astfel serviciul secret intr-o postura unica de vulnerabilitate in ansamblul unitatilor similare din cadrul NATO. Referitor la Coldea mai exista inca o circumstanta agravanta, cea legata de sotia sa, general ce coordoneaza departamentul psihologic din SRI, deci depozitara unor informatii ultra confidentiale despre miile de lucratori ai serviciului secret. Nu scriu aceste lucruri cu pasiune, desi incerc in mod inutil de 18 ani sa conving conducerile statului de nocivitatea lui Coldea, iar acum insist din nou deoarece e limpede ca treburile sunt pe cale sa derapeze grav. Daca vreun procuror militar ar reciti macar depozitiile (inclusiv a mea) ramase in arhiva comisiilor parlamentare de ancheta referitoare la Coldea, l-ar astepta la aeroport cand aterizeaza cursa de Dubai si l-ar aresta direct, ar avea toate argumentele pentru asta. Mai ales ca generalul Coldea a petrecut la masa la UNTOLD cu cel din cauza caruia au fost saltati Caranii (protejati si plasati in trecut tot de Coldea), si n-a fost vorba despre masina lui ginerica, ci despre terenurile agricole ale lui Nicolae, pe care ar fi vrut sa le vanda unor seici, dar Coldea s-a incurcat cu actele, pierdute pe traseul de bani negri dintre Campina si Ferentari.

3. Iohannis le-a ordonat "Taras!" liderilor PSD si PNL. Daca desearanu-i dau solutia comasarilor, intra-n scena DNA.

Liderii PSD si PNL au petrecut doua nopti agitate, deoarece azi expira termenul pe care Iohannis l-a impus pentru gasirea unei solutii de comasare care sa-l avantajeze, in calitate de viitor posibil lider PNL din 2025. O sa va mirati, daca veti considera ca Iohannis nu mai are autoritate prin care sa-i sperie pe liderii coalitiei, insa treburile stau pe dos. Locatarul de la Cotroceni joaca dur, el este beneficiarul pachetului de dosare infamante prin care-i poate arunca in ghearele DNA pe oricare dintre "vitejii" ce (se prefac ca) negociaza, iar de joi si-a inchis telefonul pentru ei, dandu-le ultimatumul ca treburile sa fie setate pana-n aceasta seara, pentru ca altfel va activa actiunile de tip "saltarea lui Dumitrescu", continuand cu urmatorii baroni pesedisti si liberali din celebra lista de paradeala ce cuprinde 15 nume. Avem astfel perspectiva plastica a liderilor coalitiei ce-au luat pozitia "Taras!", bine vizualizata si aplaudata de catre cetatenii unei tari ce sta in genunchi.

Comments