Diana Sosoaca si-a suspendat sotul din functia de prim-vicepresedinte al Partidului SOS: "Pentru a-l...

Liderul partidului SOS Romania, Diana Sosoaca, a anuntat ca l-a suspendat din functia de prim-vicepresedinte al organizatiei pe Dumitru Silvestru Sosoaca, sotul ei. Ea spune ca desi el e suparat de decizie, raman o familie si a facut asta pentru a-l salva de serviciile secrete.

"Pentru a putea salva sufletul unui om si viata lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au inconjurat, a trebuit sa-l suspend din functia de prim-vicepresedinte, astfel ca semnatura lui sa nu mai insemne nimic. Si in momentul ala nu mai inseamna nimic pentru aia care l-au inconjurat.

Mi s-a propus, de fapt am fost amenintata, santajata, ca va trebui sa ascult de niste reguli si am intrebat si eu de ce sunt interesanta. Mi s-a spus ca ai cele mai mari sanse si cele mai mari procente sa ajungi presedintele Romaniei. Zice dar nu se poate asa cum vrei tu. Iti vom da bani pentru campanie, iti voi finanta tot dar va trebui sa asculti de tot ce ti se spune, daca nu vei mai avea familie", a spus Sosoaca in cadrul unei intalniri organizate vineri la Iasi, conform unei postari pe Facebook.

"Faptul ca Silviu nu mai e presedinte, nu inseamna ca nu mai e sotul meu. Nu inseamna ca nu avem familie. Ca e suparat pe mine, da, e normal, si eu as fi fost suparata. Dar era singura modalitate sa-l scap", a completat Sosoaca.

Comments