Crima de la Sibiu: Cum a fost atacat, de fapt, Adrian Kreiner. Detalii socante din rechizitoriul anc...

Afaceristul a fost gasit de politisti in stare grava, cu pulsul foarte mic, si a fost resuscitat de agenti pana la sosirea echipajelor medicale. Decesul, au stabilit legistii, a venit in urma asfixierii. Fiica victimei a declarat ca a fost alarmata de zgomotul produs la parter si a iesit sa vada ce se intampla. A vazut atacatorii, apoi a luat un briceag, s-a incuiat intr-un dressing din dormitor si a sunat la 112.

Cine mosteneste averea lui Adrian Kreiner. Viata secreta a milionarului din Sibiu ucis. Ipoteza care se contureaza tot mai mult

,,Persoana vatamata (fiica lui Kreiner) s-a intors in dormitor si a incuiat usa, s-a inarmat cu un briceag si s-a ascuns in dressing, de unde a sunat la 112. Doi dintre cei trei autori au urcat la etaj si au rupt usa dormitorului dupa care au patruns in dressing, persoana vatamata declarand ca "m-au lovit peste mana si astfel mi-au cazut telefonul si briceagul."

sursa: rechizitoriul anchetatorilor

"Au amenintat-o cu pistolul la tampla si i-au cerut, in limba engleza, sa spuna unde sunt ascunsi banii. Fata nu a stiut, dar le-a zis ca pot lua banii ei din geanta. In acest timp, celalalt asasin a vazut ceasurile de valoare din dressing. Inainte de a pleca la parterul locuintei, atacatorul inarmat i-a spus fiicei afaceristului ca il va omori pe tatal sau", se mai arata in documentul citat.

Crima din Sibiu. Filmul asasinatului omului de afaceri Adrian Kreiner. Detalii socante

Cei doi suspecti au fost prinsi in Marea Britanie. Daca nu vor colabora procedura extradarii ar putea dura chiar si 6 luni.

Cel care nu a fost gasit inca este capul operatiunii, Costinel Cosmin Zuleam, zis si ,,Olteanu". Toti trei sunt originari din judetul Dolj si au antecedente penale.

Comments