CRITICA – Intalnirea dintre Lady Gaga si Dalai Lama a provocat furia fanilor chinezi ai artistei

CRITICA – Intalnirea dintre Lady Gaga si Dalai Lama a provocat furia fanilor chinezi ai artistei

Internautii chinezi au criticat-o sever luni pe Lady Gaga pe retelele de socializare, dupa intalnirea artistei cu Dalai Lama in timpul unui eveniment denumit “U.S. Conference of Mayors”, organizat duminica in orasul american Indianapolis, relateaza AFP.

O fotografie care il infatiseaza pe liderul religios tibetan tinand-o de mana pe cantareata a fost publicata de Lady Gaga pe contul sau de Instagram, declansand un val de comentarii ostile. “Pentru chinezi, este ca si cum ai da mana cu Bin Laden”, a scris un utilizator al retelei de socializare.

“Nu iti mai urmaresc contul de Instagram”, i-a scris lui Lady Gaga un alt internaut.

Intrebat de AFP daca intalnirea dintre artista si Dalai Lama va complica relatiile dintre autoritatile chineze si cantareata, purtatorul de cuvant al Ministerului chinez al Afacerilor Externe, Hong Lei, a declarat ca nu stie cine este Lady Gaga.

Potrivit presei americane, la intalnirea amintita, discursul liderului tibetan s-a axat pe speranta unui viitor mai bun.

agerpres.ro

The post CRITICA – Intalnirea dintre Lady Gaga si Dalai Lama a provocat furia fanilor chinezi ai artistei appeared first on actualmm.ro.

Comments