Cum il critica acum trei ani Alin Nica pe Orban: "Ii recomand lui Ludovic Orban sa fie mai atent cu...

Fostul sef al PNL Timis si Ludovic Orban s-au criticat dur in urma cu cativa ani, dar cuvintele grele aruncate par sa nu mai conteze in goana electorala.

Mai mult de atat, candidatura lui Nica va fi in tandem cu a lui Dominic Fritz de la USR, care candideaza la Primaria Timisoara, ambii sustinuti de Dreapta Unita. Intre Alin Nica si Dominic Fritz au fost, de asemenea, numeroase neintelegeri in ultimii ani, cei doi avand declaratii contradictorii si puncte de vedere diferite pe problemele orasului si ale judetului, plecand de la masurile din pandemie si pana la asigurarea incalzirii in oras si decizii privind proiectul Capitala Europeana a Culturii.

"Actiunile de forta instrumentate astazi de gruparea batausilor Orban - Ambrus - Chira in Timisoara reprezinta o pata pe obrazul PNL. Ii recomand lui Ludovic Orban sa fie mai atent cu cine se asociaza pentru ca persoanele cu comportament interlop nu au ce cauta intr-un partid liberal", a declarat Nica in 2021, dupa conferinta de alegeri a PNL Timisoara.

Acesta considera alegerile respective o pata pe obrazul PNL, provocata de Orban. S-a dezis de acesta si la alegerile pentru sefia PNL, considerand la acel moment ca Orban este depasit si nu se mai poate reinventa politic.

Astazi, cand nu mai este sustinut de PNL pentru un nou mandat la Consiliul Judetean Timis, Alin Nica a reevaluat persoanele si a ajuns la concluzia ca se poate asocia si cu Ludovic Orban, dar si cu Dominic Fritz, pe care il acuza chiar anul trecut de o faptul ca Timisoara are o administratie ineficienta sub conducerea acestuia. Asadar, in foarte putin timp, Alin Nica a trecut de la o relatie de iubire la una de ura si invers, atat cu Orban, cat si cu actualul primar al Timisoarei, partenerul sau in aceasta campanie.,,Pentru ca setea de putere personala nu poate justifica vreodata distrugerea unui partid, spun cu parere de rau ca Ludovic Orban nu mai este presedintele meu PNL", afirma Nica in 2021.

In 2024 Ludovic Orban redevine presedintele lui Nica. Insa, dupa o pendulare perpetua intre oameni care iti asigura puterea, cel mai adesea te pierzi in lupta pentru putere. Vom vedea ce parere au cei din Timis despre miscarile politice ale fostului liberal Nica.

Comments