CURATENIE – Peste 70 de tone de gunoi au fost adunate in cele trei zile ale Festivalului Castanelor

CURATENIE Peste 70 de tone de gunoi au fost

CURATENIE – Peste 70 de tone de gunoi au fost adunate in cele trei zile ale Festivalului Castanelor

CURĂȚENIE Hârtii, resturi de mâncare sau recipiente și pahare din plastic aruncate la întâmplate au rămas în urma celor care s-au distrat trei zile la Festivalul Castanelor din Baia Mare.

CURĂȚENIE Firma care gestionează serviciile de salubrizare a intrat deja în acțiune din noaptea de 25 spre 26 septembrie și la orele amiezii a finalizat întreaga curățenie.

Cele 150 de persoane angrenate în acțiunea de curățenie au adunat 875 de metri cubi de gunoi menajer. În cursul dimineții de luni, 26 septembrie, a fost reluat traficul rutier doar pe o porțiune a Bulevardului Unirii.
Mai exact, conducătorii auto pot circula până la sensul giratoriu din intersecția cu strada Hortensiei, urmând ca până la orele după-amiezii circulația să fie deschisă în totalitate pe întreg bulevardul.

Față de anul trecut, cantitatea de deșeuri menajere colectată în cele trei zile este mai mică. Mai exact, în acest an au fost strânse 72 de tone de gunoi, în timp ce anul trecut cantitatea s-a ridicat la peste 100 de tone.

În zona Centrului Vechi, până și ulei încins folosit de comercianți pentru prepararea diverselor feluri de mâncare a fost aruncat la voia întâmplării.

Simona Vasiac

Comments