CURS – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza cursul Gamification

CURS – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza cursul Gamification

CURS Direcția Județeană pentru Sport și Tineret organizează cursul Gamification, în perioada 18 – 21 iulie. Cursul va fi susținut la Centru de Tineret Baia Mare situat pe strada Culturii nr. 7A din Baia Mare și se adresează lucrătorilor de tineret sau altor persoane care lucrează cu și pentru tineri.

În perioada cursului, participanții vor învăța cum să creeze un joc și să îl folosească ca experiență de învățare pentru tineri. Numărul de locuri disponibile este de Înscrierile se fac prin completarea formularului pe care îl găsiți AICI. Termenul limită de înscriere este 15 iulie 2016. Trainerul care va susține cursul este Marius Dontu de la Schultz Consulting.

Schultz Consulting este lider pe piaţa de training şi consultanţă din România prin aplicabilitatea cursurilor şi calitatea serviciilor. Ca dezvoltator de training, crează cursuri cu un grad mare de aplicabilitate, utilizand know-how-ul acumulat din 2005,  asigurând un mix perfect între teorie şi sesiuni practice. Programele de învăţare sunt construite folosind ştiinţele comportamentale aplicate, metoda experiențială îmbinată cu metodologia game-based learning.

Marius Donțu este CEO și managing partner al Schultz Consulting, al cărui proprietar este. Cele mai importante reguli în afaceri pentru Marius Dontu sunt:

1. Mai bine cu înțeleptul la pierdere decât cu prostul la câștig.

2. Nu da cioara din mână pe vrabia din parc.

3. Ce ție nu-și place altuia nu-i face.

Un interviu cu trainerul, în care veți putea afla mai multe despre Marius Dontu, puteți citi AICI.

Comments