DE LA CITITORI – Presedintele PSD Maramures si unul dintre doritorii presedintiei PNL Baia Mare, rep...

DE LA CITITORI În urma materialului tip paparazii postat sâmbătă, 2 iulie, în care vă arătam cum decurg negocierile interne pentru șefia PNL Baia Mare (AICI), am primit duminică, 3 iulie, de la un cititor ActualMM câteva fotografii realizate la Dumbrăvița, unde are loc cea de a X-a ediție a Festivalului Portului Dansului si Cântecului de pe Fisculaș. 

La umbră, pe o terasă improvizată, proaspătul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș se întreținea cu unul dintre cei care își doresc extrem de mult șefia organizației PNL Baia Mare, Ionel Bogdan, vicepreședinte al formațiunii. Ce ar putea discuta cei doi? Opțiunile sunt numeroase.

“Eu cred că tânărul care vrea să fie președinte la liberali, i-a cerut ajutorul la Zetea. Mai știi? Poate s-a săturat de degringolada din PNL și o fi interesat de cum stau apele la PSD”, sunt rândurile care au însoțit fotografiile primite de la un cititor al ziarului nostru online.

Trecând de ironia cititorului nostru, unul dintre cei mulți care sunt sătui de politică, am putea intui că dialogul celor doi vizează perioada care urmează după alegerile din PNL Baia Mare, susținerea reciprocă a unor proiecte în forurile administrative, chiar dacă PNL  a cam rămas pe dinafara jocului, după eșecul obținut la alegerile locale din 5 iunie 2016. Cert este că în această perioadă apele sunt învolburate la PNL Baia Mare și nici organizația județeană nu o duce prea bine. Țâgârlaș a fost demis de la președinția interimară, urmând să fie organizate alegeri în perioada imediat următoare.

Până în acest moment, printre cei mai titrați candidați care și-au anunțat dorința de a intra în bătălia pentru funcția de președinte al organizației locale a PNL sunt deputatul Mircea Dolha și Ionel Bogdan – vicepreședinte PNL. Și-au mai anunțat intenția de a candida Vlad Oneț, Radu Cosma, Felician Cerneștean.

 

Comments