IMPLICAT IN SCANDAL – Firicel din Las Fierbinti, rupt in bataie in realitate

IMPLICAT IN SCANDAL – Firicel din Las Fierbinti, rupt in bataie in realitate

IMPLICAT ÎN SCANDAL Unul dintre actorii renumitului serial românesc Las Fierbinți, Cuzin Toma, alias Firicel, este implicat într-un nou scandal. De această dată este vorba de lovire, distrugere și fals în declarații.

După probleme cu banca, cu amanta, dar și cu CREDIDAM, actorul trebuie să ajungă iar la tribunal, ca victimă într-un proces de lovire și distrucere, arată Wowbizz. Este vorba despre doi cetățeni străini și o româncă, trimiși în judecată pe baza rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 cu doar câteva zile în urmă.

“În baza art.346 al.2 Cpp, constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr.10466/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București, privind pe – inculpatul B.O., pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și instigare la fals în declarații, (…) – inculpatul B.M.Z. – deținut în altă cauză, pentru săvârșirea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și fals în declarații”.

 În acest proces, Toma Cuzin s-a constituit în parte vătămată, cu toate că nu este foarte clar până la această dată cum a ajuns actorul implicat în acest proces. Cert este că bărbatul care l-ar fi lovit pe Firicel riscă de la 6 luni la 5 ani de închisoare doar pentru această fapta, în condițiile în care partea vătămată a avut nevoie de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile.

Sursă foto.

Comments