DE NECREZUT - Vezi cat cer Smiley si Pavel Bartos la un eveniment

DE NECREZUT - Vezi cat cer Smiley si Pavel Bartos la un eveniment

DE NECREZUT  De cinci ani, profitabila prietenie născută sub umbrela  Pro TV dintre Pavel Bartoș și Tiberiu Andrei Maria, cunoscut de întreaga țară drept Smiley, a devenit atât de profitabilă încât câștigurile celor doi depășesc mult poarta televiziunii.

DE NECREZUT  Dincolo de veniturile celor doi în calitate de prezentatori sau jurați, după caz, în cadrul megaformatelor „Românii au talent” și „Vocea României”, cele două producții de televiziune le-au sporit enorm capitalul de imagine și, mai presus de toate, le-au  îngroșat substanțial onorariile, ducându-i pe amândoi în fruntea clasamentului  prezentatorilor agreați la festivaluri sau evenimente private.

 Prețul lor, circa 6.000 euro la pachet, nu-și găsește mușterii decât în liga premium a mondenităților și rare sunt ocaziile cu buget generos la care să fie angajați. Asta și pentru că veniturile lui Smiley, ca producător muzical și artist, îl fac pe acesta să nu lase loc de negocieri la preț.

De cealaltă parte, Bartoș, care s-ar fi dat peste cap pe când era simpu actor pentru 300 de euro, are acum un preț pentru evenimente fără concurență în showbiz – 3.500 euro.

Așadar, Smiley și Bartoș cer onorarii record, cu mult peste gajurile altor prezentatori și cuplurilor consacrate care au făcut din prezentat evenimente un job în toată regula. Cătălin Măruță solicită între 1.700-2.000 euro, Cabral – 1.500 euro,  Răzvan Simion& Dani Oțil – 3.000 euro, jumătate din suma impusă de colegii de la Pro TV,  Mihai Morar& Daniel Buzdugan (2.500 euro), iar Romică Țociu & Cornel Palade – 2.200 euro.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments