Declaratie exploziva a presedintelui Argentinei: ,,Statul este o asociatie criminala"

Declaratie exploziva a presedintelui Argentinei: ,,Statul este o asociatie criminala"

Declaratie exploziva a presedintelui Argentinei: ,,Statul este o asociatie criminala"

Presedinte Argentinei, Javier Milei, este catalogat ca fiind neconventional, insa nimeni nu se astepta la declaratiile pe care le-a facut recent, in cadrul unei emisiuni de televiziune. Seful statului s-a infierbantat in fata camerelor de filmare si, dupa ce s-a desfacut la sacou, a spus nici mai mult, nici mai putin, decat ca "statul este o asociatie criminala"!

,,Filozofic vorbind, sunt anarho-capitalist si de aceea simt un profund dispret fata de stat. Eu cred ca statul e inamicul, cred ca statul e o asociatie criminala. De fapt, statul este o asociatie criminala, in care un grup de politicieni se pun de acord si decid sa foloseasca monopolul pentru a fura resursele sectorului privat", a afirmat presedintele Argentinei in interviu, precizand ca ,,metoda statului este sa fure". Si declaratiile halucinante nu s-au oprit aici!

Gheorghe Falca arunca bomba: PSD ne-a cerut sa le sustinem candidatul la functia de Presedinte

,,De fiecare data cand te duci sa cumperi ceva intr-un loc, statul te fura prin taxe; prin urmare, statul te fura in fiecare zi", a mai continuat seful de stat "botezat" de popor drept ,,El loco", care se traduce drept..."Nebunul".

Mai mult decat atat, presedintele Javier Milei a mai spus ca politicienii reprezinta un adevarat rau pentru societate. A vorbit insa si despre planul pe care il are pentru eliminarea furtului din bani publici.

,,Statul are puterea de a aresta oamenii in timp ce politicienii nu vad consecinte, nu isi vad puterile in joc. Dar mi-am dat seama ca singura modalitate de a intra in sistem este 'dinamitarea' sistemului. Politicienii sunt un rau pentru populatie. Sunt cel mai rau lucru din societate. Si noi, cu acest set de reforme, ne propunem sa eliminam furturile facute de politica", a conchis presedintele argentinian, referindu-se la vastul plan de reforme propus de Guvernul sau.

Tot mai multi romani din diaspora aleg sa se intoarca in tara: "Culmea, un salariu mai bun aici"

Comments