Diana Enache si Ionut Vintu si-au botezat fetita. Bunicul Adrian Enache a fost in centrul atentiei l...


Diana Enache si Ionut Vintu, baiatul lui Sorin Ovidiu Vintu, si-a botezat fetita in weekendul care tocmai a trecut. La petrecere bunicul Adrian Enache a facut furori, el a cantat chiar alaturi de Aurelian Temisan.


In octombrie 2023 s-a aflat ca Diana, fiica lui Adrian Enache, a nascut o fetita. In septembrie 27 septembrie ea a adus pe lume bebelusul, la o clinica privata din Bucuresti. Vedeta l-a facut bunic pe Adrian Enache, dar si pe Sorin Ovidiu Vintu.


Ieri, 3 martie, Diana Enache si Ionut Vintu si-au botezat fetita, pe Maria Ilinca. O slujba religioasa a avut loc la biserica, iar apoi toti invitatii s-au indreptat spre restaurantul din zona de nord a Bucurestiului unde a avut loc petrecerea.


La eveniment, Diana Enache a imbracat o rochie alba, pe un umar, si decoltata pe un picior. Machiajul ochilor a fost unul intens, iar parul l-a avut prins in coc. Referitor la micuta botezata, tot o rochie alba a purtat si Maria Ilinca. In ceea ce il priveste pe Ionut Vintu, el a ales un costum elegant, cu camasa alba si cravata.


In ceea ce ii priveste pe invitati, acestia au fost rasfatati cu preparate alese, dar si cu muzica de calitate. Bunicul Adrian Enache nu s-a putut abtine si a cantat la botezul nepoatei sale. Nici Diana Enache nu a stat departe si e interpretat cateva melodii.


Aurelian Temisan a fost si el prezent la eveniment, alaturi de sotia Monica Davidescu si fetita lor. El a si postat pe Facebook mai multe fotografii de la eveniment. ,,Momente de fericire. Azi a fost crestinata Maria Ilinca, fata Dianei, nepoata lui Adrian Enache. Fericire multa ii dorim si sanatate, sa poata duce tot frumosul din jurul ei", a scris ieri, in mediul online, artistul.


Diana Enache si Ionut Vintu sunt impreuna de mai bine de 4 ani


Ani la rand, Diana Enache declara in diferite interviuri de presa ca are un iubit, ca sunt intr-o relatie serioasa, dar nu oferea mai multe detalii. Acum cateva luni, cei doi nu s-au mai ascuns si isi traiesc povestea de iubire in vazul tuturor. Ea a recunoscut ca se completeaza perfect cu iubitul, au chiar si planuri impreuna. ,,Daca nu am avea planuri in comun, nu ar rezista relatia. Suntem foarte bine, multumesc lui Dumnezeu. Ne intelegem foarte bine, ne completam si simt ca suntem pe aceeasi lungime de unda, si asta cred eu ca este cel mai important", a spus ea pentru Fanatik.


Si a continuat: ,,Nu pot spune ce asteptari am de la aceasta relatie, ca nu se mai intampla dupa aceea. Dar, da, imi doresc copii, normal. Chiar cred ca este bine sa fii o mama nici prea tanara, dar asa mediu... Ar fi varianta perfecta sa ma si refac usor", a mai dezvaluit Diana Enache.


Comments