Diana Sar s-a despartit de iubit. Motivul pentru care si-au spus adio: ,,El a insistat mai mult sa n...


Diana Sar a anuntat ca s-a despartit de iubitul ei, barbatul alaturi de care avea planuri mari. Actrita a dezvaluit care a fost motivul care a dus la separarea lor.


Recent, Diana Sar avea numai cuvinte de lauda la adresa iubitului ei si spunea ca barbatul ii este cel mai mare sprijin. Actrita povestea si despre traumele sale din copilarie, iar partenerul ei o ajuta sa treaca peste acestea.


Dupa ce si-au facut relatia publica, povestea lor de dragoste nu a mai durat mult. Diana Sar a marturisit ca s-a despartit de iubitul ei de comun acord, iar principalul motiv al despartirii a fost diferenta de dorinte. Nu este prima data cand cei doi s-au separat, insa de data aceasta pare a fi definitiv.


,,Au iesit la iveala niste diferente dintre dorintele noastre, in materie de relatie. Pur si simplu am decis amandoi ca este mai bine sa nu continuam, pentru ca dintr-un anumit punct de vedere nu vedeam un viitor unul cu celalalt. Chiar daca ne intelegeam foarte bine, aveam niste diferente de viziuni. Am mai avut o tentativa de a ne desparti in vara, am fost despartiti, dupa am decis sa mai dam o sansa si ulterior a inceput sa nu mai fie chiar asa de roz totul, pentru ca nu ne mai intelegeam atat de bine pe anumite lucruri", a declarat Diana Sar pentru Spynews.ro.


,,El a insistat mai mult sa nu mai vorbim deloc, asta a fost dureros"


Actrita recunoaste ca nu ii este deloc usor sa treaca peste aceasta despartire, insa incearca sa lase totul in spate. Diana Sar a intrerupt orice legatura cu fostul iubit, pentru ca o afecteaza daca ar comunica in continuare.


,,E foarte greu. Chiar daca totul a fost putin mai usor, pentru ca procesul emotional a inceput putin mai devreme, la mine, din cauza neintelegerilor, a fost foarte greu si inca este greu. Este o perioada de tranzitie acum. Nu mai tinem legatura, nu mai vorbim, ar fi mult prea dureros. Daca ne-am intalni ne-am saluta. Cel mai greu a fost faptul ca vorbeam foarte des. A fost greu sa ma dezobisnuiesc, imi lipsea, imi venea sa ii povestesc lucrurile pe care le faceam. Mi-a fost foarte greu sa nu ii scriu. El a insistat mai mult sa nu mai vorbim deloc, asta a fost dureros. A fost si perioada aceea, in primele doua saptamani dupa despartire in care crezi ca nu poti, ca nu o sa mai traiesti, ca nu se poate fara el si este sfarsitul lumii. Ne-am despartit de o luna, este proaspata, inca sunt in perioada de vindecare", a mai declarat actrita.


,,Trebuie sa mai fac terapie pentru a nu avea anumite reactii si fata de copil"


Daca pana acum nu se gandea sa devina mama, planurile Dianei Sar s-au schimbat. Vedeta isi doreste sa aiba copii in viitor. De asemenea, ea merge frecvent la terapie pentru a-si rezolva traumele din copilarie.


,,In viitor imi doresc sa am copii, in trecut nu cochetam cu aceasta idee. Cred ca si asta a fost unul dintre motivele pentru care am luat decizia legata de fostul iubit. Nu vedeam cumva un viitor, pentru ca imi doresc un copil. Trebuie sa mai fac terapie pentru a nu avea anumite reactii si fata de copil", a mai declarat Diana Sar.


Comments