Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca sotie, daca nu o cunostea pe Ana Pandeli. Ce relatie a...


Codin Maticiuc a facut o dezvaluire neasteptata despre Gina Pistol, care i-a fost iubita in urma cu ani. Actorul surprinde si spune ca pe ea ar fi ales-o ca partenera de viata, daca nu o cunostea pe Ana Pandeli, mama copiilor lui.


Cunoscut multa vreme drept ,,Crai de Dorobanti", Codin Maticiuc s-a iubit de-a lungul timpului cu mai multe vedete, printre care si Gina Pistol. Cei doi si-au inceput relatia in anul 2005, cand prezentatoarea era la inceputul carierei sale.


Cei doi si-au asumat atunci relatia, apareau impreuna la evenimente, ba chiar actorul a dus-o pe Gina Pistol acasa si a prezentat-o parintilor. In final, relatia lor s-a incheiat dupa noua luni, fiecare si-a vazut de viata, ea a capatat si mai multa notorietate, iar el a continuat sa isi caute sufletul-pereche.


S-a si intamplat, caci formeaza de ani un cuplu cu Ana Pandeli, femeia care i-a daruit doi copii si cu care nu s-a casatorit inca. Invitat in podcastul lui Catalin Maruta, Codin Maticiuc i-a facut o dezvaluire neasteptata prezentatorului. Pe Gina Pistol ar fi ales-o partenera de viata si mama a copiilor lui, daca nu o intalnea pe Ana Pandeli.

,,Daca nu o cunosteai pe Ana si ai fi putut sa alegi o singura femeie cu care sa iti petreci tot restul vietii, din tot ceea ce a insemnat trecutul tau, cu cine ti-ai fi petrecut tot restul vietii?", l-a intrebat Catalin Maruta pe actor, care a spus numele Ginei Pistol.


Tot el a spus si ce relatie avea prezentatoarea cu parintii lui. ,,Probabil ca as fi fost fortat de familie sa o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult", a explicat Maticiuc.https://www.youtube.com/watch?v=sYcl4ovfPrI&t=138s

Cum a cunoscut-o Codin Maticiuc pe Ana Pandeli


Invitat la podcastul lui Catalin Maruta, Codin Maticiuc a vorbit fara perdea si despre mama fetitelor lui, dar si despre Dan, fiul Anei din casnicia anterioara, dar pe care il considera ca si baiatul lui. ,,Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de moda a unei prietene comune.


Ea era proaspat divortata. Nu mai stiu de cati ani. Doi ani nu m-a bagat in seama. Am reusit pana la urma sa o combin. E senzational de frumoasa, extrem de educata, foarte inteligenta. (...) Pe baiat il cheama Mario Dan, dar eu ii spun Dan.


El se prezinta Mario. Pe tatal lui il cheama Mihai Munteanu, iar mie mi se pare ca se potriveste foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume romanesc. (...) Nu stiu ce mi-a facut ea. Vraji?! Nu stiu ce a facut, dar existenta lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine crescut.


Am zis ca ea stie sa creasca copii si vreau sa fie la fel ca Dan copiii mei. Cand ne-am gandit sa ramanem impreuna si sa facem copii, eu stiam ce fel de copil a crescut ea, stiam ce relatie a avut cu fostul sot, care isi vede copilul cand vrea el".


Comments