Aproape 200 de localitati din judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta au ramas fara curent...


Codul rosu de viscol puternic a afectat duminica dimineata alimentarea cu energie electrica din judetele Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, informeaza E-Distributie Dobrogea.


La ora 8.00 alimentarea era intrerupta in 191 de localitati, pentru circa 257.000 de clienti, in special in judetele Ialomita si Calarasi, transmite sursa citata. Potrivit E-Distributie Dobrogea, un numar de 175 de linii de medie tensiune sunt afectate.


Echipele de tehnicieni ale Retele Electrice Dobrogea sunt mobilizate pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica, insa avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, precum si accesul ingreunat in multe zone, din cauza drumurilor inchise, interventiile sunt foarte grele.


Compania mai anunta ca inregistreaza un numar mare de apeluri simultane in call-center, ceea ce duce la o intarziere in preluarea individuala a apelurilor.


,,Asiguram clientii ca intervenim de indata ce este posibil pentru remedierea avariilor. De asemenea, in aceasta dimineata vor fi transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, pentru solutionarea cat mai rapida a avariilor. Continuam sa colaboram cu autoritatile centrale si locale pentru a identifica si repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor ramane pe teren pana la reluarea alimentarii pentru toti clientii afectati", mai transmite E-Distributie Dobrogea.


Meteorologii au emis duminica dimineata avertizare cod rosu de viscol puternic si ninsoare abundenta pentru judetele Braila, Ialomita, Buzau, Calarasi, Constanta si Tulcea.


Comments