Directia Antifrauda din ANAF, rascolita de procurorii DNA. Anchetatorii cauta dovezi ca anumiti anga...

Conform informatiilor furnizate de surse pentru Adevarul, perchezitiile desfasurate la Directia Antifrauda din cadrul ANAF au legatura cu un dosar in care sunt vizati, la acest moment, doi angajati ai Directiei. Acestia sunt suspecti de mai multe fapte de coruptie, precum luare de mita, fals, omisiunea sesizarii sau complicitate la evaziune fiscala.

Valoarea maxima a pensiei pana la care medicamentele vor fi compensate 90% va creste de anul viitor

Angajatii respectivi ar fi mers in controale la diverse societati, iar in urma constatarii unor deficiente ar fi solicitat mita. Ulterior, ar fi redactat raportul de control astfel incat firma controlata sa nu fie sanctionata. Sumele obtinute de in urma unor astfel de actiuni s-ar ridica la zeci de mii de euro, spun surse judiciare.

In dosarul prtegatit de procurorii anticoruptie este suspect si un cetatean italian, cercetat pentru evaziune fiscala.

Iar suspiciunile DNA nu se opresc aici. De asemenea, unul dintre agentii ANAF este banuit ca a ajutat o femeie sa obtina o diploma falsa de bacalaureat, contra unei spagi de 10.000 de euro.

Directia Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) se ocupa de recuperarea taxelor si impozitelor de la firme.

Pensionarii cer ca sambetele muncite in comunism sa se adune separat la anii de vechime

Comments