Distractie redusa si in Grecia: Barurile si restaurantele se inchid pe timpul noptii dupa inregistrarea a numeroase cazuri de COVID

Distractie redusa si in Grecia Barurile si

Distractie redusa si in Grecia: Barurile si restaurantele se inchid pe timpul noptii dupa inregistra...

O purtatoare de cuvant a Guvernului elen a anuntat, de asemenea, noi restrictii pentru calatorii din Balcani si zborurile din mai multe tari UE.

Zonele in care restaurantele si barurile vor fi inchise incepand de la miezul noptii pana la 7 dimineata includ insulele turistice Mykonos, Santorini, Corfu, Rodos si Creta, a declarat purtatoarea de cuvant a guvernului elen, Aristotelia Peloni, intr-o alocutiune televizata.

Aceste restrictii vor fi aplicate incepand de marti, 11 august, pana pe 23 august, a spus ea.

In plus, pasagerii care debarca din avioane venind din Belgia, Cehia, Olanda, Spania si Suedia vor fi nevoiti, incepand din 17 august, sa prezinte un test negativ pentru COVID-19 efectuat cu 72 de ore inainte de sosirea lor, la fel ca si calatorii care ajung in Grecia prin granitele terestre.

In cele din urma, incepand cu 16 august, un maximum de 750 de persoane vor avea voie sa intre in Grecia venind din Albania, a adaugat ea.

Autoritatile sanitare grecesti au anuntat duminica 203 de noi infectari cu COVID-19, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei. In total, 212 persoane au murit din cauza coronavirusului in Grecia, potrivit cifrelor oficiale, potrivit AGERPRES.

Comments