DISTRUGATORUL DE PUBELE - Teribilist din Dej, prins de politisti dupa ce a vandalizat mai multe masi...

DISTRUGĂTORUL DE PUBELE  Polițiștii din Dej au reușit să-l identifice pe tânărul teribilist care, în noaptea de 13 spre 14 august, a dărâmat mai multe pubele din oraș și a vandalizat mai multe autoturisme.

Vă reamintim, în noaptea de 13 spre 14 august, o cameră de supraveghere amplasată la intersecția străzilor Avram Iancu și Mihai Viteazu a surprins un tânăr în vârstă de aproximativ 17-18 ani, în timp ce-și măsura forțele cu o pubelă, amplasată pe un stâlp de electricitate din zonă.

În imagini se poate observa cum tânărul, după mai multe încercări ratate, vizibil „afectat” de seara petrecută în oraș, reușește să îi dea knock-out pubelei, după care își continuă drumul. Se pare că acest „Bruce Lee de Dej”, în periplul său spre cartierul Dealul Florilor, a mai rupt și oglinzile unor autoturisme parcate pe marginea drumului, însă, surprins de un martor, a luat-o la fugă.

Acum, după aproximativ trei săptămâni de la incident, tânărul a fost identificat de oamenii legii. Patru plângeri pentru distrugere au fost înregistrate la Poliția Municipiului Dej, toate de la proprietarii autoturismelor vandalizate.

Chiar și așa, Primăria Municipiului Dej nu a depus încă nicio reclamație în acest sens pentru distrugerea pubelelor, chiar dacă acestea cad pradă aproape în fiecare weekend tinerilor vandali.

Pe numele tânărului teribilist a fost deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru distrugere.

Sursă

Comments