DN 19A – Accident mortal intre Satu Mare si Zalau (FOTO)

DN 19A – Accident mortal intre Satu Mare si Zalau (FOTO)

DN 19A În după-amiaza zilei de luni, 1 august, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 19 A, pe drumul ce leagă localitatea Acâş de Supur.

DN 19A La faţa locului, în cel mai scurt timp au fost dislocate forţe ale Gărzii de Pompieri Tăşnad şi ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, sprijinit de patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, pentru acordarea primului ajutor unui număr de şase victime.
Microbuzul de transport persoane a ieşit de pe carosabil, plonjând peste un şanţ într-un lan de porumb. Odată ajunşi la locul solicitării, salvatorii au găsit o persoană de sex feminin, decedată, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 36 de ani, rămasă încarcerată în habitaclu.
Victima a fost extrasă de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare şi predată echipajelor medicale.
Şoferului şi altor cinci adulţi, pasageri ai microbuzului, implicat în accident li s-au acordat asistenţă medicală la locul evenimentului, ulterior aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Comments