DOLIU IN PNL – Un important lider a murit intr-un accident de circulatie

DOLIU IN PNL – Un important lider a murit intr-un accident de circulatie

foto http://www.romaniatv.net/

DOLIU ÎN PNL. Constantin Cabaua, consilier județean PNL în Tulcea, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Costel Cabaua a murit după ce maşina sa a izbit un TIR în timpul unei depăşiri.

În ziua de 31 august, Cabaua conducea un autoturism în afara localității Mircea Vodă, județul Tulcea, şi, la efectuarea manevrei de depăsire a unei autoutilitare care se deplasa în aceeași direcție, a acroșat autovehiculul depășit și a fost proiectat într-un pom. Costel Cabaua a murit pe loc, în ciuda eforturilor medicilor de a-l readuce la viaţă. O altă persoană aflată cu el în maşină a fost rănită.

Pe pagina de Facebook a lui Constantin Cabaua curg mesaje de condoleanţe.

„Când la 36 de ani cineva drag pleacă fulgerător din lumea asta, înseamnă că steaua vieţii îşi continuă drumul într-o altă dimensiune, dar asta nu ne aduce nicio alinare. Dumnezeu să te ierte Costel Cabaua !”

„Frate, mi-ai fost prieten bun, printre cei mai buni prieteni cu care incepi viata si cu care speri sa ajungi la adanci batraneti. Ne-am cunoscut la 14 ani si am baut multe beri si am ras mult impreuna; am facut multe impreuna, si facute si nefacute.

Ai fost un cavaler. Ai fost prieten cu tot sufletul o viata intreaga, si ai sa mergi cu mine in suflet tot restul vietii mele.

Ramas bun, prietene drag! A fost o onoare si o bucurie sa mergem impreuna atata drum, atat de prieteni.

Ps: Imbratiseaza-l pe Scacum.”

„Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

„Acel vis urât a venit pe nepusă masă peste unii dintre noi…

Trebuie să-l înfruntăm şi să tragem învăţămintele necesare chiar dacă ele sunt dureroase! …..

Odihneşte-l Doamne, în pace, pe Costel Cabaua …………..”

Sursa info

Comments