DOLIU - un nume care a schimbat viata multor romani a murit, intr-un accident. Si fiica sa a decedat...

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, 5 ianuarie 2022, pe soseaua de centura a municipiului Buzau, eveniment in care au fost implicate patru masini.

Mihail Costachi, de 61 de ani, si fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri dupa-amiaza, la spitalul din Buzau, in urma unui accident rutier. Masina in care se aflau a fost lovita pe soseaua de centura a municipiului Buzau.

Mihail Costachi era cunoscut in Focsani ca unul dintre cei mai experimentati maseuri si in momentul tragediei isi conducea fiica la aeroport, cu destinatia Anglia. Ei petrecusera impreuna Sarbatorile.

,,Mare tragedie in Focsani: Mihail Costachi, un om deosebit si un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viata in spitalul din Buzau, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe centura aceluiasi municipiu!

Din pacate, in accident, a decedat si una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla in autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist si minunat, cu un mare caracter si cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre ingeri, domnule Mihail!

Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care stie sa aline suferintele oamenilor", a scris primarul Cristi Misaila pe pagina de socializare.

Mai multe informatii despre accident gasiti aici.

Comments