VIDEO | Barbat calcat pe gat de agentii de paza, intr-un magazin din Buzau. Imagini cu un puternic i...

Politistii au fost sesizati, miercuri, prin apel 112 de catre un barbat, in varsta de 44 de ani, cu privire la faptul ca in zona unui hipermarket din municipiul Buzau s-a creat un conflict spontan pe fondul nemultumirilor sale in calitate de client, nemultumiri legate de actul comercial, acesta fiind imobilizat de agentii de paza ai operatorului economic.

La fata locului a fost directionat de indata un echipaj mixt politist si jandarm, pentru a verifica cele semnalate si luarea masurilor legale.

Ajuns la locul indicat, echipajul a intervenit si a procedat la legitimarea si identificarea apelantului pe de o parte, dar si a persoanelor prezente de cealalta parte, in vederea clarificarii tuturor aspectelor utile solutionarii cazului.

Avand in vedere ca un barbat caruia politistii i-au solicitat documentele in vederea legitimarii a devenit recalcitrant, refuzand cooperarea, acesta a fost imobilizat si condus la sediul Politiei.

De asemenea, barbatul in varsta de 41 de ani, din Buzau, a fost sanctionat contraventional pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In urma discutiilor purtate cu persoanele conduse la sediu, acestea si-au rezervat dreptul de a formula plangere.

Avand in vedere imaginile aparute, politistii s-au sesizat din oficiu si au demarat cercetari, sub coordonarea parchetului, cu privire la actiunile angajatilor societatii de paza contractate de hipermarket, pentru a stabili daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de purtare abuziva.

Totodata, politistii de la investigarea criminalitatii economice fac verificari cu privire la nemultumirile apelantului in ceea ce priveste actul comercial prestat de operatorul economic, in acelasi timp fiind supusa unei analize specifice la nivel intern si interventia echipajului mixt la fata locului.

Comments