Doliu urias in lumea finantelor. A murit un cunoscut bancher

Doliu urias in lumea finantelor. A murit un cunoscut bancher

Doliu urias in lumea finantelor. A murit un cunoscut bancher

El si-a inceput cariera in banca familiei, NM Rothschild & Sons, in 1963, inainte de a co-fonda grupul de asigurare J Rothschild de atunci, acum St James's Place, impreuna cu Sir Mark Weinberg in 1980.

De asemenea, a fondat Windmill Hill Asset Management pentru a gestiona portofoliul filantropic al familiei.

De-a lungul carierei sale, a detinut, de asemenea, functii precum vicepresedinte la BSkyB Television de atunci si a fost, de asemenea, presedinte al administratorilor la The National Gallery.

In ciuda varstei inaintate, el era activ pe retele de socializare. Una dintre ultimele sale postari este, de fapt, o recomandare care nu ar trebui trecuta cu vederea de nimeni:

Cand nu poti controla ceea ce se intampla, provoaca-te sa controlezi modul in care reactionezi la asta. Acolo este puterea ta. Transforma-ti obstacolele in oportunitati si problemele in posibilitati.

Intr-o declaratie pentru agentia de presa PA, familia a declarat: ,,Tatal nostru Jacob a fost o prezenta uriasa in viata multor oameni, un finantator extraordinar, un campion al artelor si culturii, un functionar public devotat, un sustinator pasionat al cauzelor caritabile in Israel si cultura evreiasca, un ecologist pasionat si prieten, tata si bunic foarte iubit. El va fi inmormantat in conformitate cu obiceiul evreiesc.

Comments