Doliu urias in lumea fotbalului - Antrenorul a fost informat in timpul meciului ca secundul sau a murit

Doliu urias in lumea fotbalului - Antrenorul a fost informat in timpul meciului ca secundul sau a murit

Doliu urias in lumea fotbalului - Antrenorul a fost informat in timpul meciului ca secundul sau a mu...

Erick Rodriguez, 49 de ani, secundul lui Claudio Vivas la nationala Costa Ricai, a inceput sa se simta rau in cursul zborului spre Croatia si a fost internat la Amsterdam, unde a decedat marti, in timp ce "Los Ticos" disputau un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite (1-4). ,,Am aflat in prima repriza", a dezvaluit Vivas, citat de realitateasportiva.net.

,,Am aflat in prima repriza ca mi-a murit secundul. Am incercat sa fiu cat mai profesionist in a doua parte, pentru ca trebuia sa terminam jocul. Erick Rodriguez mi-a fost un foarte bun prieten. Acestea sunt lucruri cu care cineva trebuie sa se confrunte in viata, dar a fost ceva foarte trist si nefericit. Totul s-a intamplat in mai putin de 72 de ore" a dezvaluit selectionerul Claudio Vivas.

Erick Rodriguez, 49 de ani, a inceput sa se simta rau in timpul zborului de la Newcastle, unde ,,Los Ticos" intalnisera Arabia Saudita (3-1), la Zagreb. Astfel ca, in timpul escalei facute la Amsterdam, s-a decis transportarea lui la o clinica locala, pentru o evaluare medicala amanuntita. Cu el a ramas si un reprezentant al Federatiei.

Comments