Dragostea si grupa sanguina. Cum ne manifestam in relatii, in functie de tipul sangelui

Dragostea si grupa sanguina. Cum ne manifestam in relatii, in functie de tipul sangelui

Dragostea si grupa sanguina. Cum ne manifestam in relatii, in functie de tipul sangelui

GRUPA 0

Tipul 0 este extravertit, cerce-tator, coleric si generos. Gelos fara a fi ranchiunos. Realist, orga-nizat, concentrat, afec-tuos. Putin agresiv si nervos, uneori prea or-go-lios ori incapatanat, potrivit formula-as.ro.GRUPA A Tipul apartinand grupei A este ordonat, stabil, organizat, fidel in dragoste. Ratiunea domina afec-tivitatea. Este tipul dragostei de durata. Frecvent pesimist, timid, lent, incearca uneori o lipsa de incredere in sine.GRUPA BPasional, intuitiv, original si creativ, iata cateva caracteristici ale individului ce apartine grupei B. Acestei grupe ii apartin multi artisti. Dezinhibati, cei ce apartin grupei sunt adesea seducatori. Dar sunt imprevizibili, solitari, uneori deprimati si neas-cultatori.GRUPA ABFoarte sensibili, intuitivi, tot atat de rationali si de afectivi, nativii sunt adesea imprevizibili. Fe-me-ile si barbatii ce au grupa AB sunt generosi, dezin-hibati, sociabili si diplomati. Totusi, sunt irascibili, indecisi si uneori ranchiunosi si nedis-ciplinati.GRUPA 0 SI DRAGOSTEAAtat in munca, cat si in dragoste, indivizii cu grupa 0 sunt dinamici si cercetatori. Fara com-plexe, ei seduc si imbratiseaza cu foc.GRUPA A SI DRAGOSTEA

Pudici, rezervati si timizi, in-di-vizii grupei A nu au totdeauna o viata afectiva usoara. Le lipseste indrazneala si e adesea in pre-judiciul lor. Si totusi, cata dragoste au, cata dorinta de a se darui!Grupa sanguina "B" si dragosteaBarbatii si femeile de tip B nu acorda aceeasi importanta dragostei si sexualitatii ca celelalte grupe. Asta nu inseamna ca afacerile de inima nu conteaza pentru ei. Mai degraba nu le plac regulile, nor-mele si restrictiile. Ei acorda mai multa im-portanta prezentului decat viitorului si zburda mult inainte de a se fixa.GRUPA B SI DRAGOSTEADinamica si uneori extravaganta in viata sa sociala, ea devine rezervata de indata ce intalneste barbatul vietii sale. Ii place viata de cuplu cu con-ditia de a nu fi dependenta. Optimista si inventiva, ea accepta toate situatiile. Dar sexul este pentru ea mai degraba igiena corporala.

GRUPA AB SI DRAGOSTEA

Cei cu grupa sanguina AB sunt incurabili ro-mantici si astfel isi traiesc si sentimentele. Asta ii face cateodata naivi. Sunt ca fata din poveste care vrea sa se casatoreasca cu fiul regelui.

Comments