PACE in Ucraina! Rusia elimina orice posibilitate de negociere - Kuleba: ,,Continua agresiunea si te...

Dmitro Kuleba afirma ca oficialii rusi folosesc pur si simplu declaratiile despre negocieri citez ,,ca pe o perdea de fum". Scopul este acela de a continua agresiunea si teroarea. Totodata, el a subliniat ca Ucraina nu se opreste. Va lupta pentru eliberarea tuturor teritoriilor ocupate de fortele rusesti.

Targeted missile strikes on critical civilian infrastructure are war crimes. Russia wages the most cowardly and barbaric type of war against unarmed civilians. How can anyone in the world justify Russian actions with any reasons or stay neutral to their genocidal war and terror?

-- Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) November 24, 2022

Rusia bombardeaza si mai agresiv infrastructura Ucrainei dupa ce Parlamentul European a declarat-o drept ,,stat sponsor al terorismului". Rusii sfideaza legile razboului si ataca tinte civile. Ucrainenii se lupta pentru a evita un dezastru la centrala nucleara Zaporojie.

Blinken, Borrell condamna cel mai recent atac cu rachete in masa al Rusiei impotriva Ucrainei.

,,Atacuri continue asupra infrastructurii sunt concepute pentru a mentine civilii Ucrainei in frig si in intuneric. Aceste tactici ingrozitoare nu vor rupe hotararea Ucrainei si a partenerilor sai", a declarat secretarul de stat al SUA Antony Blinken, potrivit Kyiv Independent.

Comments