Editia ,,SuperStar Romania" din aceasta seara va fi mai scurta. Ce se va intampla pe scena de la Pro TV

Editia ,,SuperStar Romania" din aceasta seara va fi mai scurta. Ce se va intampla pe scena de la Pro TV

Editia ,,SuperStar Romania" din aceasta seara va fi mai scurta. Ce se va intampla pe scena de la Pro...


A trecut o luna de cand Smiley, Raluka, Marius Moga si Carla's Dreams au pornit in cautarea urmatorului #superstar al Romaniei. In aceasta seara, de la ora 20:00, inaintea meciului Romaniei, concursul continua. Chiar daca editia va fi una mai scurta, prestatiile vor fi la cel mai inalt nivel, iar concurentii, decisi sa demonstreze ca merita calificarea in urmatoarea etapa.


Direct din Bacau, un tanar student la Conservator, care a descoperit pasiunea pentru cantat alaturi de tatal sau, preot, vine in fata juratilor sa-si lase sufletul descoperit.


,,Muzica e totul pentru mine, un dar de la Dumnezeu. Am venit sa transmit cele mai frumoase emotii", declara acesta. De ce va fi nevoit sa cante de doua ori si ce o va face pe Raluka sa spuna ,,pe tine te-a incurcat piesa cealalta", aflam in cateva ore. Tot atunci, vom vedea daca el va reusi sa obtina DA-urile visate si tichetul auriu.Un alt concurent surprinzator, de 25 de ani, va veni din Craiova pentru a oferi un moment complet! Cu o experienta nu doar de cantaret, ci si de dansator, acesta va spune: ,,Am venit sa fac show. Sper sa am priza la public si juriu". Daca va fi primul pas spre o cariera mult visata, descoperim astazi.


Ca de fiecare data, pe scena SuperStar isi vor gasi locul si concurenti care au descoperit muzica mai tarziu, care studiaza cu totul si cu totul alte domenii, dar care simt ca pe scena este oportunitatea perfecta pentru a face ceea ce le place.


Comments