eMAG - Masinile de spalat rufe au preturi cu 60% mai ieftine la promotia de resigilate

eMAG - Masinile de spalat rufe au preturi cu 60% mai ieftine la promotia de resigilate

eMAG - Masinile de spalat rufe au preturi cu 60% mai ieftine la promotia de resigilate

eMAG – Lista tuturor masinilor de spalat rufe care sunt la promotia de resigilate poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Innex Indesit

Masina de spalat rufe Innex Indesit are un pret foarte avantajos si e dotata cu tehnologie foarte puternica: are 1200 ROmm face parte din clasa energetica A+++ si desi este un model SLIM, beneficiaza de o capacitate de incarcare cu rufe murdare de 6kg. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

400 de lei reducere si pentru aceasta masina de spalat rufe produsa de Hotpoint. Masina e un model SLIM cu dimensiuni reduse si care poate fi usor incorporata in mobilierul de bucatarie, are capacitate de incarcare de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Bosch

Una dintre masinile de spalat rufe cu una dintre cele mai mari capacitati de incarcare este acest model Bosch. Masina face parte din clasa energetica A+++, are 1000 RPM si poate fi incarcata cu pana la 7kg rufe murdare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – LG 6 Motion

Un design deosebit si o calitate foarte mare are masina de spalat rufe LG 6 Motion. Aceasta masina poate fi incarcata cu pana la 8 kg rufe murdare, face parte din clasa energetica A+++ si are 1200 RPM. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este produsa de Whirlpool, un brand renumit pentru electronicele si electrocasnicele fabricate, gama 6th Sense Colours si este un model SLIM. Masina are 1200 RPM, 6kg capacitate de incarcare, face parte din clasa energetica A+++ si e dotata cu display LCD. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments