eMAG Resigilate - Ultimele ore cu reducere de 60%

eMAG Resigilate - Ultimele ore cu reducere de 60%

eMAG Resigilate - Ultimele ore cu reducere de 60%

eMAG resigilate – lista tuturor produselor resigilate ce au reduceri de pana la 60% poate fi consultata AICI.

eMAG resigilate – Am selectat 5 oferte foarte avantajoase cu produse resigilate ce au reduceri de pana la 60% la eMAG. Promotia se incheie in doar cateva ore si stocurile se epuizeaza rapid.

eMAG resigilate – Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Laptopul produs de Lenovo are o reducere foarte generoasa in aceasta perioada la eMAG. Laptopul 100-15 e dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecventa de 2Ghz pe o arhitectura Broadwell. Display-ul are 15.6 inch, iar memoria laptopului este de 4GB si un spatiu de stocare de 1TB. Laptopul e dotat cu unitate optica iar pretul il puteti consulta AICI.

eMAG RESIGILATE – Televizoare SUHD Curbat Samsung

Acest televizor produs de Samsung este destul de scump in general insa acum beneficiaza de o reducere de 1.200 de lei. Televizorul are rezolutie 4K ULTRA HD, reda imagini 3D, are toate functiile Smart si diagonala sa este de 121cm. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Frigider Electrolux

Unul dintre frigiderele cele mai vandute de la eMAG in cadrul promotiei este produs de Electrolux, are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 265l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 159cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG resigilate – Masina de spalat rufe Innex Indesit

Aceasta masina de spalat rufe produsa de Indesit este un model SLIM de dimensiuni reduse, are insa o capacitate mare de incarcare de 6kg, 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG resigilate – Telefon mobil Samsung Galaxy A5

Ultima oferta din aceasta promotie pe care v-o recomandam in cadrul articolului este pentru telefonul mobil foarte performant de la Samsung care este insa si foarte ieftin. Telefonul Samsung Galaxy A5 are o memorie de 16 GB si e dotat cu functia 4G. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments