eMAG Revolutia Preturilor - Ultima ocazie de a cumpara televizoare foarte puternice la preturi mici

eMAG Revolutia Preturilor - Ultima ocazie de a cumpara televizoare foarte puternice la preturi mici

eMAG – Revolutia Preturilor – Lista cu toate televizoarele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Astazi se incheie cea mai mare campanie de la eMAG din acest an. Preturile sunt scazute in multe dintre cazuri chiar si cu 50%.

Am selectat si noi in cadrul acestui articol cele mai bune oferte pentru televizoarele de la eMAG si preturile chiar sunt avantajoase.

eMAG – Revolutia Preturilor – Televizor LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam cu toata increderea este produs de LG, un brand renumit pentru electrocasnicele sale si in special pentru televizoare si alte electronice. Televizorul acesta are toate functiile smart, display de tip LD cu diagonala de 123 cm. Rezolutia sa este 4K ULTRA HD si are o reducere de la eMAG de 1.500 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Philips

Un televizor care are un discount tot de 1.500 de lei este modelul urmator de la Philips. Diagonala acestui televizor este ceva mai generoasa, de 139 cm si rezolutia Full HD. Televizorul prezinta toate functiile smart si poate fi conectat la internet sau la alte dispozitive mobile din casa. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – LG

Un alt televizor de la LG, de data aceasta mult mai mare si cu o caracteristica speciala: ecranul este curbat. Acest televizor beneficiaza de o reducere de 4.500 de lei, are display-ul curbat si poate reda imagini 3D la o rezolutie Full HD pe ecranul cu diagonala de 139cm. In plus, televizorul are toate functiile SMART. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Samsung

Era imposibil ca dintre toate ofertele de la eMAG sa nu fie si un televizor Samsung foarte performant cu pret excelent. Modelul pe care il recomandam are diagonala uriasa de 189 cm, rezolutia 4K ULTRA HD si este Smart. Pretul beneficiaza de o reducere de 7.000 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Televizor Horizon

Va prezentam si un televizor mai putin costisitor, care are reducere de la eMAG de 800 de lei, are functiile smart si poate fi conectat la internet pentru a reda continut de pe Youtube, facebook, vimeo sau alte platform, imagini pe care le reda in imagini 4K ULTRA HD pe diagoana de 102 cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Smart LG

Nici acest televizor de la LG nu este foarte costisitor, poate fi achizitionat cu un buget mediu, mai ales dupa reducere de 1.000 de lei aplicata de Emag. Televizorul reda imagini la rezolutie Full HD si are diagonala de 123  cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – SHARP

Desi este un brand destul de vechi, Sharp produce electrocasnice si electronice de cea mai mare calitate, asa cum este si cazul acestui televizor cu diagonala de 100cm. Televizorul poate fi achizitionat cu un buget redus, are o reducere de 500 de lei de la eMAG, iar imaginile sunt redate la o rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Smart LG

Ultimul televizor din oferta pe care vi-l prezentam este unul inteligent, cu toate functiile smart disponibile, diagonala de 123cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Toate detaliile despre oferta pot fi consultate AICI.

Articole recomandate

Comments