eMAG Revolutia Preturilor. Ultimele ore de reduceri. Ofertele pentru aparatele de aer conditionat

eMAG Revolutia Preturilor. Ultimele ore de reduceri. Ofertele pentru aparatele de aer conditionat

eMAG – Revolutia Preturilor – Lista cu toate aparatele de aer conditionat aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparatele de aer conditionat inregistreaza mari reduceri si se vand foarte rapid deoarece temperaturile mari au inceput mai devreme ca niciodata.

Aparatele de aer conditionat au devenit indispensabile si preturile lor nu sunt intotdeauna cele mai accesibile, insa acum eMAG are o promotie speciala. Am selectat si noi cateva oferte foarte avantajoase pe care vi le prezentam mai jos.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparat de aer conditionat Viessmann

Aparatul Viessmann Vitoclima are o oferta foarte avanajoasa la eMAG. Pretul sau este redus cu 38% este un aparat de aer conditionat de tip Inverter care are o putere de 12000 BTU/h si face parte din clasa energetica A. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Vortex

Vortex este un brand renumit pentru producerea de aparate de aer conditionat, iar aceasta oferta de la eMAG este una foarte avantajoasa. Acest aparat de tip Inverter are o putere de 12000 BTU, face parte din clasa energetica A++ si are functiile de auto restart, auto curatare si dezumidificare incluse. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparat de aer conditionat Vortex

Tot de la Vortex va prezentam un alt aparat de aer conditionat, ceva mai ieftin, cu o reducere de 36%. Aparatul face parte din clasa energetica A++ si este foarte economicos, are functiile de autorestart, autocuratare, dezumidificare si un kit de instalare inclus. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparat de aer conditionat Daewoo

35% are discount acest aparat de aer conditionat produs de Daewoo care are ca individualitate functia turbo, dar sunt disponibile si functiile de autorestart si display ascuns. Aparatul are un pret foarte accesibil, are putere de 9000 BTU si face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Star Light

Star Light este unbrand care produce in general electronice si electrocasnice la preturi foarte accesibile, la fel este si in cazul aparatului de aer conditionat de tip Inverter cu o putere de 9000 BTU, face parte din clasa energetica A++ si are display, control prin WIFI si un kit de instalare. Pretul cu 35% discount de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparat de aer conditionat Daewoo

33% discount pentru aparatul de aer conditionat Daewoo cu 12000 BTU si clasa energetica A++. Aparatul are si functia de turbo pentru a produce o racire rapida a temperaturii in incapere. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Heinner

Aparatul de aer conditionat de la Heinner din oferta eMAG care ne-a atras atentia este de tip obsidian Inverter cu o putere de 12000 BTU, face parte din clasa energetica si are o multie de functii: wifi control, design vshape, functie de ionizare, filtru HD, eco mode si are un design mirror black. Pretul cu reducere de 33% poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat Samsung

Brandul Samsung nu are nevoie de nicio prezentare, este renumit pentru calitatea tuturor produselor pe care le fabrica. Aparatul de aer conditionat pe care vi-l prezentam din oferta eMAG are filtru neo triple, filtru hd antibacterian si functie fast cool, dar si auto restart. In plus, display-ul este ascuns, are o putere de 9000 BTU si face parte din clasa energetica A++. Pretul are discount de 31% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparat Star Light

Acest aparat de aer conditionat de la Star Light costa sub 1.500 de lei si are o putere de 12.000 BTU. Aparatul face parte din clasa energetica A++, astfel ca este foarte economicos si nu va incarca excesiv factura la energie electrica. Oferta cu 31% discount de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Revolutia Preturilor – Aparatul de aer conditionat Heinner

Ultimul model de aparat de aer conditionat pe care vi-l prezentam este de la Heinner, este de tip Inverter cu o putere de 12000 BTU, face parte din clasa energetica A++, poate fi controlat prin Wifi, are display LCD si filtru HD. In plus, aparatul de aer conditionat are culoarea rosie si un discount de la eMAG de 30%. Oferta poate fi gasita AICI.

Articole recomandate

Comments