eMAG - Saptamana electrocasnicelor, ultimele ore! Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat

eMAG - Saptamana electrocasnicelor, ultimele ore! Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat

eMAG - Saptamana electrocasnicelor, ultimele ore! Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Toate ofertele pentru aer conditionat le gasiti AICI.

In continuare am facut o selectie a celor mai interesante oferte de la eMAG – Saptamana Electrocasnicelor pentru aparatele de aer conditionat care sunt la mare cautare pe aceasta vreme caniculara.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Heiner

Primul aparat de aer conditionat pe care vi-l recomandam din oferta eMAG – Saptamana electrocasnicelor este produs de Heinner, e de tip Inverter si are o putere de 12000 BTU, printre cele mai mari de pe piata. Aparatul de aer conditionat face parte din clasa energetica A++, are wifi control si filtru HD, dar si display LCD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Aparat de aer conditionat LG

Modelul de aparat de aer conditionat LG ECONO este de tip inverter, are 9000 BTU putere de racire, face parte din clasa energetica A+ si are functia Jet Cool pentru racire rapida dar si functia de autocuratare. Filtrul de protectie este unul dublu iar la eMAG Saptamana Electrocasnicelor are o reducere de 25%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana electrocasnicelor – Electrolux

Aparatul de aer Electrolux este unul foarte apreciat si are o reducere importanta de la eMAG in cadrul promotiei Saptamana Electrocasnicelor. Aparatul are 12000 BTU, face parte din clasa energetica A++ si e dotat cu filtru de praf, biohepa si carbon. Aparatul are disponibila functia tturbo, de dezumidificare si autodiagnoza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Aparat de aer conditionat Samsung

Aparatul Samsung are putere de 9000 BTU, face parte din clasa energetica A+ si are filtru HD antibacterian. In plus, aparatul are disponibile functiile fast cool si auto restart. Oferta cu 400 de lei discount de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Whirlpool

Aparatul de aer conditionat de la Whirlpool este un model de tip SPIW 418L inverter si are putere de 18000 BTU. Aparatul face parte din clasa energetica A+. Toate functiile si pretul la reducere le puteti gasi AICI.

eMAG – Saptamana Electrocasnicelor – Samsung

Brandul Samsung este renumit pentru electrocasnicele de mare calitate pe care le produce si este si cazul acestui aparat de aer conditionat care are o reducere de 15% in cadrul promotiei Saptamana Electrocasnicelor de la eMAG. Aparatul are o putere de 12000 BTU, face parte din clasa energetica A+ si are filtru HD antibacterian si functiile de fast cool si auto restart. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments