E.ON Distributie si-a schimbat denumirea in Delgaz Grid

E.ON Distributie si-a schimbat denumirea in Delgaz Grid

E.ON Distributie si-a schimbat denumirea in Delgaz Grid

aragazDistribuitorul de gaze si energie electrica E.ON Distributie Romania are, de la 1 ianuarie 2017, o noua denumire, Delgaz Grid.

“Schimbarea denumirii a avut in vedere respectarea cerintelor legislatiei interne si a celei comunitare care impune companiilor integrate din sectorul energiei sa aplice o separare clara, inclusiv la nivel de identitate vizuala, intre operatiunile de furnizare si cele de distributie, astfel incat sa fie evitata orice confuzie intre aceste activitati din perspectiva consumatorului”, se arata intr-un comunicat, potrivit Agerpres.

Delgaz Grid opereaza o retea de gaze naturale in lungime de peste 21.600 km, respectiv o retea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc in total circa 3,1 milioane de clienti si acopera judetele din partea de nord a Romaniei (Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare, Salaj, Timis, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Mures, Sibiu, Alba, Harghita, Iasi, Botosani, Vaslui, Suceava, Neamt, Bacau).

“Compania are ca prioritate principala in acest an imbunatatirea sigurantei si a calitatii serviciilor prestate, continuand investitiile in modernizarea si reabilitarea retelelor de gaze naturale si electricitate, dupa ce, in 2016, a derulat un program de investitii de circa 400 de milioane de lei. Investitiile totale realizate de E.ON in Romania de la venirea sa pe piata, in 2005, depasesc 1,4 miliarde de euro”, mai spun reprezentantii companiei.

Comments