Eugen Tomac cere explicatii de la organizatorii Eurovision dupa ce acestia au anulat punctajul maxim dat de juriul din roman Republicii Moldova

Eugen Tomac cere explicatii de la

Eugen Tomac cere explicatii de la organizatorii Eurovision dupa ce acestia au anulat punctajul maxim...

,,Uniunii Europene de Radio si Televiziune are de oferit explicatii extrem de serioase si voi solicita oficial acestei institutii lamuriri pentru ca, in asemenea situatii, transparenta si respectarea regulilor sunt sacre.

Am fost uimit sa constat aseara ca juriul nostru nu acordase niciun punct pentru o piesa din R. Moldova cu un mesaj direct si clar, prin care este scoasa in evidenta relatia unica dintre statele noastre, fiind romani de o parte si alta a Prutului.

In contextul actual, al provocarilor din regiune, punctajul Romaniei nu poate fi anulat sub pretextul unor probleme "tehnice". Asteptam cu interes explicatii cat mai detaliate si credibile.

Nu contest victoria castigatorului final, bravo lor, dar nu pot accepta sub nicio forma ca o entitate europeana sa anuleze un vot care are mai multe semnificatii, nu doar una ce tine de divertisment, cu atat mai mult cu cat aceasta editie este urmarita de peste 500 milioane de cetatenii din intreaga lume", a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Comments