Eveniment magic pana luni, 4 decembrie: Toate zodiile sunt vizate - Cum poti debloca energia pentru...

Eveniment astral special 2-4 decembrie 2023. Se deschide Portalul stelar Antares. Exista nenumarate stele sclipitoare pe cerul nostru instelat, dar stramosii nostri astrologi s-au simtit atrasi de patru stele in mod special - Aldebaran, Regulus, Fomalhaut si Antares. Aceste patru stele sunt cunoscute sub numele de Stelele Regale si sunt gardienii celor patru colturi ale cerului si pazitorii a patru portaluri stelare sacre.

In fiecare an, intre 2 si 4 decembrie, Soarele se aliniaza cu Antares, activand si deblocand Portalul Stelar Antares. Antares este gardianul cerului vestic, inima Scorpionului, si se crede ca este locul de odihna al sufletelor dupa ce parasesc trupul. Ca inima Scorpionului, Antares poate activa chakra inimii si debloca intelepciunea superioara in ceea ce priveste iubirea, nu doar iubirea pe care o dam si o primim, ci iubirea care suntem.

Pasiuni noi

Antares se afla in constelatia Scorpionului, dar daca te uiti la sageata Arcasului Sagetator, aceasta indica direct catre Antares. Acesta este punctul in care sageata Sagetatorului are ca tinta, direct in inima.

Poate ca acesta este un indiciu ca aici ar trebui sa ne indreptam toate sagetile. Poate ar trebui sa ne propunem sa traim din inima si sa facem din inima punctul nostru tinta, indiferent ce facem in viata.

Putem folosi energia Portalului Stelar Antares pentru a ne conecta cu pasiunile noastre, a ne increde in directia in care sentimentele noastre incearca sa ne ghideze si a asculta intuitia noastra. Energia lui Antares este, de asemenea, un ghid puternic pentru a conduce o viata plina de pasiune, placere si scop.

Lectiile trecutului

Ca loc de odihna pentru sufletele care parasesc pamantul, Antares poate purta si energia reflectiei. Pe masura ce sufletele noastre odihnesc aici, sunt indrumate sa priveasca inapoi peste viata pe care au trait-o pe pamant si sa admire tot ceea ce au realizat.

Spiritele noastre nu pot simti regrete, pentru ca stiu ca intotdeauna exista o alta viata si mai multe oportunitati de avut. Universul este un loc infinit, deci poate in acest loc de odihna si reflectie sa onoram pur si simplu tot ce am realizat, tot ce am trecut si cat de mult am depasit.

Experiente noi

O parte importanta a calatoriei noastre aici pe Pamant este sa iubim, sa simtim si sa experimentam, asa ca poate prin energia Portalului Stelar Antares ne putem conecta profund la iubirea pe care suntem si la iubirea pe care am impartasit-o in timpul sederii noastre pe Pamant.

Cand Soarele trece prin Antares, este oportunitatea noastra de a onora calatoria noastra, de a renunta la regrete si de a sarbatori iubirea pe care am primit-o si realizat-o.

Cu portalul Antares activat, este un moment potrivit pentru a ne analiza viata, nu pentru a ne judeca, ci pentru a invata sa ne iubim mai mult. Cum poti sa te iubesti pentru trecutul tau? Cum poti sa te iubesti pentru locul in care te afli azi? Cum poti sa arati iubire neconditionata pentru tine?

Stima de sine

Cresterea stimei de sine, cresterea vibratiei si trecerea intr-o stare de acceptare incep cu iubirea. Cand privesti in urma la viata ta, cum poti gasi modalitati de a-ti hrani, sustine si sustine tot ceea ce ai facut? Cum poti gasi o modalitate de a-ti ierta greselile?

Suntem adesea foarte buni in a oferi iubire si iertare altora, dar nu si noua insine, asa ca incearca sa abordezi viata ta si tot ceea ce ai trecut cu nimic altceva decat iubire pentru tine insuti. Daca te ajuta, imagineaza-ti ca vorbesti cu cineva pe care il iubesti profund; ce i-ai spune daca ar fi trecut prin ceea ce ai trecut tu?

Ce poti face pentru a face fata acestei energii din aceste zile

Evalueaza-ti viata pana acum si gaseste noi modalitati de a sarbatori, onora si admira tot ceea ce ai trecut.Scrie o scrisoare sinelui tau interior; ce mesaje iubitoare, de sustinere ai dori sa impartasesti cu el?Mediteaza asupra chakrei inimii.Incearca meditatia cu batai de inima.Practica ritualuri de iubire de sine.Scrie-ti o scrisoare de iertare, eliberandu-te de orice regret sau greseala perceputa.Acorda atentie viselor tale - tine un jurnal de vise.Vizualizeaza energiile portalului Antares deschizandu-ti inima; pe masura ce inima ta se deschide, vezi cum emana o raza de lumina turcoaz, mov si magenta.Fa o meditatie cu intentia de a-ti oferi sufletului o odihna.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Comments