Explozie puternica la o casa New Jersey in timp ce pompierii investigau o scurgere de gaze. Momentul...


Sase oameni au fost raniti si cinci dintre ei ajuns la spital dupa ce in casa in care se aflau s-a produs o explozie, in oraselul West Milford din statul New Jersey, vineri seara, 22 septembrie. Cauza exploziei nu a fost deocamdata stabilita, potrivit autoritatilor, care ancheteaza cazul, scrie The Independent.


Imagini publicate pe platforma X (fost Twitter) arata momentul in care casa familiei explodeaza brusc, in clipul video putandu-se auzi zgomotul puternic al unor ferestre sparte.


House explodes in Pompton Lakes, New Jersey#news Bears Eagles Mac jones jc Jackson Djokovic pic.twitter.com/MFe4mBv08h

-- Crime watch (@bverdd) September 10, 2023

Echipaje de pompieri din West Milford, echipaje de politie si o echipa de prim-ajutor s-au deplasat de urgenta la fata locului pentru a localiza cele sase persoane aflate in casa si a le transporta la spitalele locale.


Potrivit politiei din West Milford, cinci victime au fost transportate la mai multe spitale cu ajutorul unor elicoptere, dar o a sasea victima ,,a refuzat ingrijirile medicale".


O investigatie este in curs de desfasurare


Locuitorii din orasul suburban West Milford au declarat ca au simtit o zguduitura brusca vineri seara, in jurul orei locale 21.00.


,,Lucrurile erau foarte linistite afara cand am auzit o bubuitura destul de puternica", a scris Tom Fox, un rezident, pe un grup local de Facebook.


Biroului de stat al pompierilor, Biroului pompierilor din West Milford si Biroului de detectivi din West Milford au demarat o investigatie pentru a stabili care a fost cauza izbucnirii exploziei.


Comments