FARA SCRUPULE - Fetita de 4 ani din Viseu de Sus, internata la spital in stare grava dupa ce a fost...

foto: stirilocale.md

FĂRĂ SCRUPULE  Caz atroce în Maramureș după ce o fetiță de 4 ani duce o luptă pe viață și pe moarte, după ce a fost bătută crunt de mama ei. Copila a ajuns la Spitalul din Baia Mare în stare foarte gravă, cu splina ruptă și mai multe fracturi.

Medicii de acolo au transportat-o de urgență cu un elicopter la București, la Spitalul “Marie Curie”, unde a suportat deja câteva operații dificile. Cel mai probabil mama va fi acuzată de tentativă de omor.

A RENUNȚAT – Deputatul PNL Mircea Man se retrage din cursa pentru parlamentare

Familia locuiește în Vișeu de Sus din Maramureș. Fetița a fost bătută îngrozitor acum câteva zile de către mama acesteia. Abia acum, însă, cazul a ajuns în atenția procurorilor.

Mama copilei, în vârstă de 20 de ani, a lovit-o cu atâta bestialitate, încât fetița a fost găsita zăcând la pământ, de către tatăl ei, plină de răni și vânătăi.

DEJEANUL.RO – Doi maramureşeni implicaţi într-un accident rutier în Dej (VIDEO)

Omul a sunat imediat după ajutor. După primele investigații, medicii de la Spitalul din Baia Mare și-au dat seama că starea fetiței este foarte gravă și au transportat-o de urgență la Spitalul “Marie Curie” din București.

Copila avea hemoragie interna, ruptură de splină și fracturi multiple, fiind operată imediat. Starea ei este încă una fragilă.

Femeia, care este din nou însărcinată și care mai are acasă încă doi copii, a fost reținută de polițiști și ar putea fi arestată preventiv.

Sursă

Comments