Faraon si Minodora vor sa ia Sibiul

Faraon si Minodora vor sa ia Sibiul

Ciprian Faraon si Minodora Lupu sunt candidatii propusi de partidul Forta Dreptei pentru functiile de primar, respectiv viceprimar al municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat de presa trimis luni AGERPRES.

„Imi asum public tandemul de candidati, Faraon – Lupu, primar – viceprimar (provenit din consilierii locali), in alegerile din 9 iunie 2024. Minodora Lupu, pe langa activitatea ei remarcabila in jurnalismul din Sibiu, s-a distins si prin implicarea sa profunda in activitati dedicate asistentei sociale, imbunatatirii sanatatii si bunastarii comunitatilor locale. Aceasta dimensiune a activitatii sale evidentiaza un angajament social si umanitar care merge dincolo de reportajele si articolele pe care le produce, aratand o dedicare fata de imbunatatirea calitatii vietii in comunitatea sibiana”, a declarat Ciprian Faraon, candidat desemnat pentru functia de primar al municipiului Sibiu.

Ciprian Faraon este un om de afaceri, iar Minodora Lupu este o jurnalista cu activitate si in domeniul asistentei sociale.

„Asistenta sociala este o chestiune de vocatie, de structura interioara, dar si de asumare si implicare dobandita. Aceasta implicare a dus la nominalizarea in cadrul Galei Nationale de Excelenta in Asistenta Sociala, la Premiul pentru Jurnalism. Am ajuns dintr-un numar de peste 30 de jurnalisti propusi, printr-o serie de etape de selectie, intre primii trei. Am primit diploma de excelenta. Asta s-a intamplat in anul 2017. Anul urmator, am fost parte activa din campania ‘Toata tara in picioare pentru asistenta sociala’, desfasurata de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania. Am adus la Sibiu o distinctie pentru participare”, a transmis Minodora Lupu.

Aceasta spune ca a facut parte din programul „Inimi sanatoase pentru copii” care s-a derulat printr-o organizatie nonguvernamentala sibiana si s-a concretizat prin interventii operatorii invazive si minim invazive, la cazurile de copii care se nasc cu malformatii cardiace congenitale. Acest program continua.

„Este dificil sa fii parte a unor asemenea situatii, dar important este sa nu scapi din vedere scopul. Si anume, ca in scurt timp dupa operatie, acel copil se va deplasa pe piciorusele lui, sanatos, cu inimioara reparata. Din pacate, nu avem suficient personal specializat in Romania, si nici centre de stat echipate corespunzator pentru asemenea interventii”, a mai declarat Minodora Lupu.

The post Faraon si Minodora vor sa ia Sibiul appeared first on Cotidianul RO.

Comments