Fashion Days - Reduceri foarte mari pentru tenisii de dama. Vezi cele mai frumoase modele

Fashion Days - Reduceri foarte mari pentru tenisii de dama. Vezi cele mai frumoase modele

Fashion Days – Toate modelele de tenesi la reducere pot fi vazute AICI.

Fashion Days are periodic promotii foarte avantajoase. Este si cazul tenesilor in aceasta perioada. Preturile sunt mult scazute si sunt foarte avantajoase. Am selectat si noi mai multe perechi de tenesi care ne-au atras atentia prin discountul mare, dar si prin modelele foarte interesante.

Aruncati o privire mai jos peste perechile de tenesi pe care le-am selectat noi si preturile acestora de la Fashion Days. Cu siguranta nu veti regreta.

Fashion Days – Frye

Prima pereche de tenesi pe care v-o recomandam arata foarte chic, este de culoare maro Havana, de piele Greene, pretul la Fashion Days e scazut cu peste 500 de lei. Tenisii au aspect uzat, varf rotund si logo. Inchiderea se face cu siret si fermoar. Oferta completa poate fi gasita AICI. 

Fashion Days – Tenisi albastru

Tenisii de culoare albastru cobalt sunt fabricate din piele cu aspect uzat, sunt inalti si costa putin peste 200 de lei. Tenesii au piele atat la exterior cat si la interior. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Bensimon

O alta pereche de tenesi foarte subtiri, ideali pentru perioadele cu temperaturi caniculare, sunt tenesii Bensimon de culoare bleu cu siret. Tenisii au aspect retro unic, datorita procesului de realizare manuala si metodei de vulcanizare folosite. Pretul poate fi gasit AICI.

Fashion Days – Converse

Nu puteau sa lipseasca tenesii de la Converse, cel mai renumit brand in domeniu. Tenisii pe care ii recomandam sunt inalti, albi crosetati cu imprimeu floral multicolour, din material textile. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Goodyear

Tot cu imprimeu floral foarte dragut sunt si acesti tenisi, dupa cum puteti vedea in imagine. Tenisii sunt negri cu imprimeu aplicat si au reducere de peste 50%. Oferta poate fi gasita AICI.

Fashion Days – Converse

Ultima pereche de tenisi pe care v-o mai recomandam in cadrul acestui articol este tot de la Converse, de culoare rosu decolorat, cu aspect uzat, foarte chic si cu pretul redus la peste 50%. Oferta poate fi gasita AICI.

Articole recomandate

Comments