Trei zodii care accepta orice

Trei zodii care accepta orice

Rac

Racul, semnul zodiacal care suferă cel mai mult pentru cei din jurul său, se numără şi printre zodiile care nu reuşesc să le spună „nu” celor din jur. Mai ales dacă persoana care îi cere ceva se numără printre cei dragi nativei, Racul va merge „până în pânzele albe” pentru a-i face pe plac: nu sunt obstacole pe care să nu le depăşească pentru a se asigura că oamenilor la care ţine le este bine. 

Desigur, această bunătate aproape supraomenească îi va costa mult pe nativi. În timp ce prietenii nu ştiu cum să mai mulţumească cerurilor că au întâlnit un om atât de special în viaţa lor, Racii vor atrage prin atitudinea lor şi suflete rău-intenţionate, profitoare. În faţa acestora, capacitatea lor uimitoare de a iubi şi voinţa de a sacrifica orice este interpretată drept „naivitate” şi transformată în defect.

Ce ar trebui să facă nativii din zodia Rac? Nu i-am sfătui niciodată să renunţe la bunătatea lor proverbială, dar credem că nu le-ar strica să mai încerce câteodată să încerce şi puterile magice ale cuvântului „nu”, mai ales în faţa celor care nu le merită toleranţa nemărginită.

Balanţa

Diplomaţia este principala armă a acestui semn zodiacal, astfel că ea va accepta multe înainte de a învăţa să spună „nu”! Balanţa este cel mai greu de supărat din tot zodiacul: trebuie să fii un adevărat coşmar uman pentru ca nativa să se înfurie şi să nu îţi mai accepte pretenţiile nejustificate.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Articole recomandate

Comments