Reactia lui Popescu Piedone, dupa moartea actorului Bud Spencer: "Trebuia sa-l iau de la aeroport"

Reactia lui Popescu Piedone, dupa moartea actorului Bud Spencer: "Trebuia sa-l iau de la aeroport"

Fostul edil a dezvăluit că artistul italian, cunoscut în special pentru rolul poliţistului Piedone, urma să facă o vizită în România luna viitoare.

"Pe 15 iulie, Bud Spencer trebuia să vină la București. Totul era pregătit și chiar eu trebuia să-l iau de la aeroport. Perfectasem demult această vizită a lui în România, dar din cauza stării sale de sănătate, s-a tot amânat. Îmi pare nespus de rău să aud această veste tristă, pentru că Piedone a bucurat milioane de români prin filmele sale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Cristian Popescu Piedone pe reţeaua de socializare.

Cristian Piedone şi-a adăugat în buletin porecla "Piedone" în anul 2006.

Actorul italian Bud Spencer a murit luni, 27 iunie, la vârsta de 86 de ani. Spencer, pe numele său real Carlo Pedersoli, s-a născut în Napoli, la 31 octombrie 1929 și a jucat în peste 40 de filme, dintre care 20 împreună cu actorul Terence Hill (al carui nume real era Mario Girotti). Genul cinematrografic "western spaghetti" în care a jucat, i-a adus faima, având o mare priză la public în Italia și Germania, notează agenția DPA.

Filmele sale cele mai cunoscute sunt "They Call Me Trinity" (1970), "All The Way, Boys" (1972), "My Name is Nobody" (1973), "A Friend Is A Treasure" (1981).

Articole recomandate

Comments