FESTIVAL PE BICICLETA - Tineri din mai multe orase fac drumul spre Electric Castle cu bicicleta

FESTIVAL PE BICICLETA - Tineri din mai multe orase fac drumul spre Electric Castle cu bicicleta

FESTIVAL PE BICICLETĂ  Londra, Amsterdam, Copenhaga, Chișinău sau București sunt câteva dintre orașele din care, în urmă cu câteva zile, un număr de 30 de tineri au pornit pe bicicletă înspre Electric Castle (EC) Festival, relatează Cluju.

Toți au ales această cale de a ajunge la festival în speranța că vor reuși să promoveze ciclismul ca o alternativă non poluantă de a călători, o excelentă oportunitate de a vizita locuri noi și de a-ți face prieteni.

FESTIVAL PE BICICLETĂ  Este al doilea an consecutiv în care EC Festival a lansat provocarea de a călători până la Bonțida cu bicicleta, parte din programul mai amplu de promovare a ecologismului în rândul zecilor de mii de participanți, ECO Challenge. O parte dintre bicicliștii din țară și străinătate se vor întâlni miercuri, la Băile Felix, de unde vor porni spre Cluj Napoca. Conduși de Lucian Mândruță, personalitate media care promovează de mulți ani ciclismul, se vor opri la Cluj, unde întregul grup de 30 de ambasadori se reunește.

Joi, 14 iulie, ora 10:00, toți eco-ambasadorii vor pleca de la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj Napoca, înspre Bonțida, invitația de a-i însoți fiind lansată oricărei persoane aflate în oraș care are o bicicletă și își dorește să ajungă la castel ca un adevărat eco-cavaler.

Toți cei 30 de Eco-ambasadori înscriși în program vor beneficia din partea organizatorilor de intrare gratuită la festival.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments