Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega, prins a treia oara la volan fara permis. Si-a pus girofar pe...

Faptele penale ale fostului prefect de Gorj au avut loc in decurs de numai doua saptamani. Ultima ilegalitate a comis-o insa seara trecuta. Dan Ilie Morega, in varsta de 87 de ani, a fost filmat de aceasta data in timp ce gonea pe strazile din municipiul Targu Jiu. Acesta folosea ilegal un girofar si a facut o depasire pe contrasens dupa ce trecut de linia dubla continua.

Totul vine la doar cateva zile dupa ce politistii din Gorj l-au prins pe fostul deputat ca circula pe drumurile publice, desi avea permisul retras. Dupa doar 6 zile, a fost depistat din nou, de aceasta data, in Mehedinti, la volanul masinii personale. Fostul prefect de Gorj sustine insa ca a fost lasat ilegal fara permis si ameninta ca va da in judecata politia.

Dan Ilie Morega sustine ca la inceputul acestei luni i s-a comunicat ca trebuie sa predea permisul de conducere in termen de 15 zile. Totul in baza unui act medical, eliberat de un medic psihiatru, care arata ca nu mai are voie sa conduca. Fostul prefect a refuzat insa sa predea permisul de conducere pe motiv ca nu are afectiuni medicale.

Comments