Gabriela Firea: ,,Guvernul Citu continua practica nefasta a instituirii unor restrictii care frizeaza absurdul"

Gabriela Firea ,,Guvernul Citu continua

Gabriela Firea: ,,Guvernul Citu continua practica nefasta a instituirii unor restrictii care frizeaz...

Gabriela Firea: ,,Nu le pasa de oameni, de soarta lor, de prabusirea economiei, de pierderea locurilor de munca! Guvernul Citu continua practica nefasta a instituirii unor restrictii care frizeaza absurdul, deloc explicate, ceea ce submineaza si mai tare increderea populatiei in toata campania anti-COVID. Se interzice circulatia publica mai devreme cu ora, respectiv de la ora 22:00, fata de 23:00 cum era inainte.

Guvernantii au anuntat in mai multe randuri aceasta interdictie, dar n-au catadicsit sa dea o minima explicatie. Faptul ca astfel de decizii cel putin aparent absurde nu sunt explicate si justificate de nimeni creeaza perceptia ca deciziile se iau arbitrar, dupa bunul plac. Acest fapt erodeaza increderea populatiei in restrictiile impuse, chiar si fata de cele care ar fi justificate epidemiologic.

Care este rostul interzicerii circulatiei publice mai devreme cu ora, respectiv aplicarea interdictiei de la ora 22:00 fata de 23:00 cum era inainte? Ce se poate intampla in aceasta ora? Cine, cum, cand, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare in intervalul de la 22:00 la 23:00?!

Am discutat acest subiect delicat impreuna cu presedintii si parlamentarii din Bucuresti. Cu totii primim in audienta bucuresteni - fie angajati, fie organizatori -, care sunt la capatul puterilor din punct de vedere financiar, din cauza masurilor aberante impuse de guvern. Atat in Parlament, cat si in consiliile locale, facem opozitie sanatoasa, in dorinta de a-i apara pe cetateni de abuzurile puterii actuale de dreapta."

Comments