Gabriela Firea, mesaj

Gabriela Firea, mesaj codat. ,,FERITI-VA, fugiti de oameni lingusitori care tradeaza!"

Fara sa indice pe cineva anume, Gabriela Firea a postat un mesaj in care isi exprima dezamagirea fata de oameni care calca pe cadavre, care lingusesc si tradeaza cu zambetul pe buze.

,,Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite "principii".

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti...." a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Luni seara, la un post TV, Victor Ponta a afirmat ca Pro Romania va avea propriul candiat la Primaria Generala si ca nu se pune problema sa o sprijine pe Gabriela Firea. ,,Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL", a afirmat Ponta. Mai mult, fostul sef de partid al Gabrielei Firea a afirmat chiar ca principalul ei contracandidat ar fi mai de stanga decat ea.

Comments