Gabriela Firea, mesaj transant catre colegi: ,,Dupa sondaje, ma bucur de un procent de peste 30%". A...

Intrebata daca mesajele de pe Facebook sunt un apropo la faptul ca nu o mai sustine partidul, Gabriela Firea a declarat: ,,Nu e niciun apropo, e o postare. De unde stiti ca nu ma mai sustine? Sunt membru PSD, sunt primvicepresedinte si suntem colegi, deciziile se iau in partid.

Dupa sondaje, ma bucur de un procent de peste 30%, dar nu e suficient pentru ca e necesara sustinerea formatiunii si a coalitiei. E normal sa se traga concluzii mai ample ...

Am fost pentru alegeri comasate si am exprimat asta public. Eu consider ca mesajele care cuprind teme europene nu ajung direct la cetateni... alaturarea cu localele face ca mesajul european sa ajunga la mai multi oameni care sa creasca prezenta la vot, prartic cat mai ampla. Sustin si lista comuna daca argumentele sunt cele pe care le-am intrezarit. De ce nu, cata vreme exista guvernare comuna".

Firea a fost intrebata si daca este de acord cu un candisat comun la PMB sustinut de ambele partide. ,,Stiu ca s-au discutat mai multe variante. Daca aceasta e concluzia, cu siguranta o vom afla, vom sti si argumentele. Ma intereseaza mai mult decat candidatura mea ca Bucurestiul sa devina un oras asa cum a fost in anii trecuti: curat civilizat ... mizerie si frig asa n-a fost niciodata. Sa avem un candidat care sa readuca curatenia si dezvoltarea Capitalei", a spus Gabriela Firea, miercuri, la Parlament.

Referitor la faptul ca are partdiul de partea sa, Gabriela Firea a raspuns: ,,Trebuie sa fie de partea unui principiu, de a castiga primaria si de a scapa de blocaje in administratie, lipsa de comunicare, mizerie, tot ce inseamna acum Bucurestiul".

In privinta unei convorbiri cu Marcel Ciolacu aceasta a spus ca: ,,A zis ca vom discuta mai clar dupa negoicieri... si e normal sa asteptam finalul sa vedem tabloul mare".

Comments